Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja źona nie chcę się ze mną bzykać a ja mam wielkie libido

Polecane posty

Gość gość

Zawsze gdy chcę cośpodziałać boli ją głowa jest zmęczona a jak juź do czegoś dojdzie to leźysz jak kłoda I niby dochodzi po 3 minutach

Gość Źona niezaspokojona
No to jest dramat. Trzeba ją z moim mężem zapoznać.

Gość gość
Weź ma podobne objawy?;-) czy wręcz przeciwnie?

Gość gość
widziały gały co brały a teraz biadolicie. Przecierz przed slubem sie bzykaliście i co w tedy było inaczej lepiej a z czasem sie nudzi ?

Gość gość
nie bzykalismy przed slubem, tak nie mozna, to grzech !

Gość gość
Mnie się nie znudziło tylko źe teraz tego praktycznie nie ma.... A ty widzę Masz taką wściekłość w swojej wypowiedzi źe raczej dawno nikt cię nie poruszał ;-)

Gość gość
Mysle ze to sprawa natloku obowiazkow jakies problemy kobiety to przybija I robia sie niechetne na seks. Moja tez sie zmienila a mi brakuje dobrego seksu

Gość gość
Dzisiaj jest nasza 3 rocznica ślubu a ja od 4 miesięcy nie bzykałem

Gość gość
I co w tą rocznicę było coś? U mnie wczoraj ale porażka;-)

Gość gośćdwapiec
A musi byc seks? Umiecie sie wspolnie inaczej bawic? Moze zabierz ja na jakis spacer,powyglupiajcie sie,posmiejcie razem, poogladajcie cos wesolego,porozmawiajcie,spedzcie ze soba caly dzien.Pozniej seks pewnie "sam przyjdzie" Przeciez zona to najlepsza i najblizsza osoba mozna z nia konie krasc.

Gość gośćdwapiec
Nie wiem czy to do mnie ale nie piertole a mam racje:-P

Gość gość
Może warto jakoś urozmaicić Wasze życie seksualne,nie sądzisz? Być może jest właśnie tak,że Twoja żona popadła w rutyne i dlatego seks jej się znudził,myślałeś o gadżetach erotycznych,sexi bieliźnie? Ja kupiłem właśnie taki komplet dla zony na Frywolnie.pl i podziałało:)

Gość gość
Jakbym chciał mieć przyjaciela to bym sobie psa kupił a ja chcę mieć źonę a nie lokatorkę

Gość gość
Moja źona nigdy by się nie zgodziła na gadżety bielizna moźe..........

Gość gość
Mam ten sam problem. Szukam kochanki z Dolnego Śląska. mailer4@wp.pl. Mam 35 lat i apetyt na życie.

Gość ON 1973
Ja już z małą ilością sexu się nauczyłem życ, ale chętnie bym jeszcze poznał kobietę z okolic Poznania. :) Pozdrawiam rozczarowanych w związkach

Gość mareczek4131314
Może po prostu jej już się nie podobasz? Oj stary, chyba czas zaprzyjaźnić się z paniami z http://redtube.net.pl :D

Gość gość
Po prostu już się znudzili wami wasi partnerzy i leją na was, nie pociągacie ich, może nawet się was brydża i tyle. Gdyby twoja żona miała z jakimś nowym, przystojnym i pociągający facetem mieć zbliżenie, to zaraz by ozdrowiala i głowa by jej nie bolała. Tyle w temacie.

Gość gość
Brzydzą miało być, tablet zmienia mi wyrazy.

Gość gość
idź na d***** ;)

Gość gość
A ty niby jesteś taki przystojniak / czy taka ładna, nie wiem kto pisze męźczyzna czy kobieta. Ale gdybyś był/ była taka /taki super extra to nie miałbyś co szukać w tym temacie

Gość gość
Stary, no to jak masz wielką chcicę a Ci laska nie daje, to se p****la odpal. Kobit nie zrozumiesz nigdy, ale na szczęście są takie strony jak http://9tube.pl które rozumieją facetów ;P

Gość gość
Mam podobnie tylko,ze sexu mam kiedy chce ale sama sie do mnie niedobierze,z paluszka nie moge,loda jak z przymusu...,nie chce urozmaicen wogole a ja mam wieeelka wyobraznie....ale i tak kocham moja zone za jej wspaniala duppkkee i za to ze jest przy mnie i niemam mysli by ja zdradzic a jedynie przekonac,pokazac ze mozna inaczej tez.

Gość gość
O u mnie to samo ja bym nie wychodziła z łóżka a mój facet ma małe potrzeby potrafi przez Rok nie bzykac. Proszę bo o bieliznę lub wibrator a on nic.

Gość gość
Moja żona też tak ma, seks w kółko taki sam nic się nie zmienia. Jak zaczynamy mogę jak że scenariusza powiedz co będzie dalej. A ja mam bujną wyobraźnię i spore potrzeby.

Gość gość
ostatnio zaskoczyłem swoja zone i wjechałem w anuska bez zapowiedzi ale była frajda

Gość gość
Ja lubie eksperymentować ale moj facet niechce

Gość gość
Hehe dobry materiał na źone dla mnie ja też lubię eksperymentować w łóźku

Gość fortel
Moja równiez nie chciałą.Po 5 latach związku totalnie jej się odechciało. Było to dla mnie dość ciężkie bo sam mam duże libido a ta odwraca się dupa wieczorami i wciska mi że głowa ją boli/ Bałem się ,że w końcu ją zdradzę ale zacząłem działąć. Kupowałem różne gadżety erotyczne i powiem Ci,ze im więcej testuje sie takich nowych rzeczy to ochota na seks wraca. Najlepiej zadziałał Sex Elixir. Może słyszałeś o tym środku. Dajesz kilka kropelek do napoju kobiety i ona odzyskuje ochotę na seks tak więc możesz wypróbować.