Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja źona nie chcę się ze mną bzykać a ja mam wielkie libido

Polecane posty

Gość opinka2
Heh. U nas również jest podobnie . Z tym,że to ja jestem tą złą połową, która się nie chce kochać. Znaczy się robimy to z mężem raz na tydzień albo raz na dwa tygodnie i się zmuszam. Kocham męża ale zupełnie mnie nie pociąga :( A ten afrodyzjak jak działa? Stosujecie go codziennie ? I gdzie kupię?

Gość fortel
Codziennie nie. Raczej na weekendy albo na specjalne okazje.Wtedy człowiek ma więcej czasu i praktycznie nie wychodzimy z łóżka. Zamawialem w sieci, konkretnie: http://sexelixir.eu/ . Jest pewnie jeszcze w innych sklepach tak więc możesz sobie porównać ceny. Nie wiem czy jest w stacjonarnych. Zawiera naturalne afrodyzjaki, które poprawiają libido. Same zioła tak więc spokojnie. Jest to bezpieczne.

Gość gość
Ja nie wiem czy to jest fair tak oszukiwać swój organizm jakimiś afrodyzjakami i tak jest to poczucie źe tej drugiej osoby tak naprawdę nie pociągasz jestem załoźycielem tematu

Gość gość
Zdecydowanie nie uznaję chemii, jak mnie laska nie pociąga (a rzadko która taka jest) to po prostu nie ma seksu. Z drugiej strony jeśli mnie pociąga, mogę cierpliwie i długo czekać.

Gość gość
To może przestań traktować ją jak przedmiot i nie myśl tylko o sobie?

Gość gość
Tu nie chodzi o traktowanie kobiet jak przedmioty tylko o męską naturę męźczyzna jest zaprogramowany na rozmnażanie ;-)

Gość bella   86
12:17 mężczyzna raczej zaprogramowany jest na bzykanie, a nie na rozmnażanie. :D

Gość gość
Slusznie, mezczyzna to jak ten trzmiel chcialby zapylic tu i tam bez konsekwencji :P

Gość gość
Opinka to tak jak ze mna, marze aby porzadnie mnie w******l;p najgorsze jest to, ze nie pasujemy do siebie rozmiarami, on ma malego i w ogole go nie czuje:( przez to nie mam ochoty:( dreczy mnie to strasznie ale co zrobic? Przewaznie kochamy sie na pieska wtedy troche czuje ale na jezdzca nawet nie wiem czy jest w srodku:(

Gość bella   86
Nigdy nie mierzylam swojemu facetowi, wydaje mi się, że w sam raz. Na jeźdźca dobrze go czuję i szybko dochodzę, czyli dla mnie duży:P:P

Gość gość
Bella to masz dobrze hehehhehe :p niestety moj ma krotkiego i chudego:/ wczesniej mialam parnetow i nawet mnie pobolewalo na poczatku a teraz...masakra:( jak sobie o nasz secie pomysle to mi sie odechciewa:( ost. Ogladalismy kac vegas 3 i na koncu ten chinczyk bal na golasa, i bylo widac mu wacka w spoczynku, calkiem jakby widziala fisia mojego meza:/

Gość gość
Sorry za bledy, spieszylam sie

Gość gość
Ja mam 24 cm dla mojej źony pewnie za duźo i dlatego nie chce;-) załoźyciel tematu ;-)

Gość gość
Ja mam 24 cm dla mojej źony pewnie za duźo i dlatego nie chce;-) załoźyciel tematu ;-)

Gość gość
A wspominala ze np. Czuje dyskomfort? Bo ja mojemu mowilam ze go nie czuje ale nie mowilam ze jest maly;p chociaz podobno facetom trzeba mowic prosto z mostu aby zrozumieli, ale przeciez mu nie powiem ze ma malego;p

Gość gość
Nie nie wspominałaś a chcesz się zamienić na męźów mnie! Napewno byś poczuła ja seksu nie mam wcale ty masz za małego hehe mojej źonie to by nie zrobiło róźnicy a mnie kolosalną ja mam wielkie libido i duźego :P

Gość Fortel
Ale to nie jest oszukiwanie afrodyzjakami :) Moja żona wiedziała cały czas o tym środku. Nie jest to żaden lek bo tak jak już pisałem ma bezpieczne ziołowe składniki. Jest to po prostu jeden ze sposobów na polepszenie naszego życia uczuciowego i erotycznego. Takie gadżety sprawiają,że rutyna odchodzi w bok i chce się dalej to robić. Opróćz Sex Elixir mogę Wam polecić również Libi Spray. Jest to spray, który stosuje się tam na dole u kobiety. Zwiększa doznania oraz sprawia,że czuje się o wiele ciaśniejsza. Coś takiego miał jeszcze kiedyś Durex w ofercie ale LIbi spray jest moim zdaniem lepszy.