Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez zauwazacie ze na ulicach coraz więcej pięknych kobiet??

Polecane posty

Gość gość

w krakowie w rynku oczy mi wywraca tyle slicznotek...polki to jednak sa cudne z twarzy.

Gość gość
Zdecydowanie :-)

Gość gość
polki to jednak sa cudne z twarzy. x nie z twarzy tylko ładny makijaż sobie robią

Gość gość
co z tego jak 90% z nich to pustaki

Gość gość
Widziałam tylko jedna w życiu - mnie.

Gość gość
No i co z tego, umrzesz jako prawik

Gość gość
Dokladnie, ladnie wizualnie ale twarz pozbawiona wyrazu i refleksji. Ja mam i piękna i mądra. Co jak co nie można być mądrym jak się mialo zbyt lekko w zyciu

Gość gość
Brunetos ty i te twoje jednorazowki

Gość gość
znowu ten pieprznięty Ludwik :P:P:P

Gość gość
Polscy mężczyźni też nie zasluguja na lepsze. Polaczek nigdy się nie wita z kobietami w towarzystwie albo sie wita z jakąś najładniejszą. Podaje lape kumplom, ignoruje kobiety i jeszcze się pyta - co to za d**y sa i czy ta stara to twoja matka

Gość gość
to ewolucja.obecne pokolenie mlodych jest duzo ladniejsze niz mlodziez sprzed 20 lat i tym bardziej 40, 60 itp.Jak popatrzec na foty sprzed wojny, to ciezko uwierzyc ze wygladajace na 40 lat ropuchy maja tak naprawde 16.Obecne nastolatki sa sliczne, jak ja mialam 14 lat, zdjecie klasowe skladalo sie z otylych bab nie rozniacych sie zbytnio od 20 lat starszej nauczycielki (zabawa zgadnij gdzie nauczyciel byla jak najbardziej na miejscu, wiele odpowiadalo blednie).a misski z lat 90 teraz by nie mialy szans w zadnym modelingu.twarz nieladna, nogi za krotkie i biodra za szerokie.Ewolucja idzie w tym kierunku ze mlode pokolenie jest wyzsze, szczuplejsze, ma mniejsze nosy, wyzsze czola, wieksze usta i dlusze nogi przy czym i szczuplejsze biodra

Gość gość
Dużo z tych naprawdę ładnych kobiet jakie widzicie to panie zza wschodniej granicy :)

Gość gość
Może i ładne ale puste materialistki nie nadające się do związku. takie są polki.

Gość gość
trzeba się nacieszy widokiem póki jeszcze można. Jak przywiozą brudasów i zaczną wprowadzać szariat to będziemy same burki oglądać albo ciała bez głów