Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćqqq

Czy powinnam się niepokoic

Polecane posty

Gość gośćqqq

Witam mam podejrzenie że mój facet leci na moja siostrę. Kiedyś bardzo dobrze się dogadywalismy mowilismy sobie o wszystkim i że wszystkiego się smialismy. Aż do czasu kiedy stałam się zazdrosna o inną... Ostatnie jej odwiedziny i zauważyłam że patrzy się jej na d**e w dekolt, bacznie ją obserwował chcąc ją uciszyć położył rękę na jej dekolcie... Jak by jej chciał wsunac rękę niżej. Glaszcze ją po główce... A ostatnio pościł tekst że by ją najchętniej w******* w każda dziurę że wsadził by jej nawet w nos i oko... Fakt że był po alkoholu go nie usprawiedliwia. Bardzo mnie to zabolalo bo bardzo chciał dziecka więc jestem w 7 mcu i przestał mi okazywać jakiekolwiek uczucia i zainteresowanie. Nie wiem jak mam to wszystko odbierać i rozumieć...

Gość gość
Założe się że siostra jest sporo młodsza.

Gość gość
Siostra jest 8 lat starszą...

Gość kasta2
to nic.... mój mąż w prost mi powiedział ze jesli trójkąt to tylko z moją siostra ... i co wy na to? ja mam świadomość ze ona mu sie podoba ale ja podobam mu sie bardziej i tylko mnie kocha... mam zaufanie do niego jak i do siostry wiec o nic sie nie martwie.

Gość gość
Po pijaku powiedział co myśli :/

Gość gość
mój ojciec też żartuje w taki sposób np. mówi do ciotki że jak przyjedziemy to chce z nią spać itd. ale mój ojciec traktuje je jak własne siostry mama ma i w sumie 3 i wszystkie tak traktuje a do mojego wujka męża jednej to też tak gada i się tuli jak by był gejem

Gość gość
Ale mi po prostu nie pasuje jego zachowanie, mimo że on o tym wie nic się nie zmienia. Do niej się lepi że mnie drwi i śmieje się z mojego brzucha i mówi mi na każdym kroku że jestem grubą. I skoro oblapuje moja siostrę to jak jest w pracy fniemam że ***** wszystko co w******* mu się pozwoli

Gość gość
Pomine że trzyma nr do swoich kolezanek, byłej, jeszcze do niedawna trzymal ich wspólne zdjęcia. Przestał czytać SMS-y ode mnie odpisywac i nie mamy żadnego wspólnego zdjęcia. Rozumiała bym to wszystko gdybym nie widziała jak bardzo się od siebie oddalilismy

Gość gość
W takim razie nie rozumiem dlaczego jeszcze z nim jesteś...

Gość gość
Z nim źle bez niego jeszcze gorzej. Może mam nadzieję że urodze i coś się zmieni znów będę mu się podobała... Znow będzie dobrze. Aczkolwiek bardzo się o to poklocilismy i na chwilę obecna jestem już sama. I chyba tak zostanie bo nie zabiega o mnie wyłączył telefon i chce całą winę zrzucić na mnie ..