Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa krany w umywalce w UK maja brytole ale jaja sikam ze smiechu

Polecane posty

Gość gość

ani to wygodne ani praktyczne, zacofany kraj, aby umyc rece musisz najpierw zatkac umywalke korkiem nalac goraca i zimna wode az sie wymieszaja i płuczesz w tym rece, oczywiscie cały brud pływa na powierzchni wody wiec wycierasz ten brud w recznik tez i jeszcze po wyjeciu korka musisz myc zlew xD oszczednosc wody zerowa, aby dobrze wyplukac rece musisz nalać tak 2x do zlewu a przy polskim zlewie to max 10s i rece umyte, uk to syf i niedorozwój

Gość gość
a w polsce sa WCIAZ mieszkania gdzie kible sa na korytarzu :P

Gość gość
Jest takie powiedzenie"Co sie martwisz co sie smucisz ze wsi jestes na wies wrocisz" Dlatego ty syfiarzu , ktorzy myles przez polowe swego zycia rece w emaliowanej misce tak uzywales tych kurkow; Dobrze ze ci kibel wstawili bo bys musial srac na dworze i podcierac sie lisciem jak w kraju rodzinnym; Ja bym proponowala umyc rece w zimnej wodzie i juz

Gość gość
Widzę boli was dopka, ze po powrocie znakomicie radzę sobie w PL. Nieudacznicy pieprzeni. W UKa radziłem sobie lepiej niz wy smiecie, praca team leadera za ponad 2 tys funtow, to dla was abstrakcja, a dla mnie śmieszne pieniadze i stanowisko. Ja przez 5 lat oszczedzalem na wodzie, dlatego tak mylem rence, a sikac chodzilem na zewnatrz bo oszczedzalem wode do splukiwania; Sralem w robocie bo tam i tak byl smrod; Wszyscy oszczedzalismy i j***lo potem skuffysyny!

Gość gość
Do 20 02 ty skwysynu niedojbany po to place za ciepla wode aby myc w cieplej polaczku

Gość gość
Ja sobie rece myje w zimnej wiec to nie problem. A jak z prysznicami?

Gość gość
Życiowi nieudacznicy zawsze beda narzekać na PL a w UKa nawet te głupie krany beda zachwalać. Głupcy i ignoranci.

Gość gość
Krany jak krany ale jakie tamżarcie wstrętne. Plus carpety i ściany w magnolii plus grzyb

Gość gość
Piz/dowata ci/otunia boi sie umyc raczki w zimnej wodzie buahahah szczerze w dooopie mam te krany, jakis tam powid dla nich mieli daaaawno, a za kilka funtow zamontuja ci normalne jak tak placzesz przyglupie, a prysznice sa normalne debilu, logiczne prysznic tylko z zimna albo wrzatkiem buahaha wy obsrane polaczkowe narzekajace zje/by 🖐️ wracac do PL i nigdy nigdzie nie wyjezdzac bo przypalu narobicie Polsce prymitywy

Gość gość
A dla ciebie ztylko dwie opcje ? Pl albo uk , niezły ułom z ciebie. Podróż gustlika dookoła trawnika.

Gość gość
Wpier/dalaj polskie jak ci zle, to raz, a dwa w nowych domach czy mieszkaniach albo wyremontowanych nic takiego nie ma miejsca debile zacofancy obesrani ze wam ktos meline na pokoik zalatwil to nie znaczy ze wszyscy tak zyja we 4ch w pokoiku buahaha

Gość gość
Jesteś chory psychicznie ? Pytanie retoryczne

Gość gość
Ch/uj ci w dooopala kierdo

Gość gość
Nie, nie zamontuja ci normanlnie cfelu polaczkowy bo lanlorda wlasnosc i nie pozwoli pedrylu hahahahaha

Gość gość
C***j ci w doopala to ci mówią klienci w uk złamasie od fiuta oderwany

Gość gość
Popieram, nie sluchajcie tego pajaca co mowi ze mozna taki zlew wymienic w uk bo to nieprawda, landlord nie wyrazi na to zgody , dopiero jak kupicie dom to mozna zrobic wymiane ale to nieosoagalne bo polacy w uk zarabiaja nisko i 99% wynajmuje do konca zycia