Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie odzywałam sie do niego miesiac jak go przeprosic

Polecane posty

Gość gość

Co mu teraz napisac żeby mi wybaczyl ,ze tak nagle sie przestalam odzywac? Bo planuje coś w stylu " Witaj X, co u Ciebie? U mnie ostatnio troche sie pozmieniało, wydarzyło sie XYZ. Nie odzywałam sie tak dlugo bo musiałam sobie to wszystko poukladać w glowie... Ale steskniłam sie za Toba i mam nadzieje, ze nie masz mi tego za zle ,ze sie tak dlugo nie odzywałam. Caluje :)" Moze byc? Czy kiepska wiadomosc?

Gość gość
Jak macie po 17 lat to pasi

Gość gość
Kurwa! idzze juz w p**du ! p********z w kolko to samo tylko z d**y strony. Chuj to kogo obchodzi!

Gość gość
nie mamy po 17 lat, tylko duzo wiecej...ale musze mu cos napisac bo straznie tesknie za nim, zaluje,ze go olalam :(

Gość gość
też żałuje że kogoś olałam :(

Gość gość
napisz mu prawde, tak zwzkle jest najlepiej. nie pisz caluje po takim milczeniu.

Gość gość
a co napisac zamiast całuje? pozdrawiam? Prawda jest taka,ze miałam tego wtedy dosc i chcialam urwac znajomosc, ale zmieniłam zdanie, tylko chce to jakos inaczej ujac w slowa np, ze musialam soboe to wszystko przemyslec itd Boje sie, ze on mi nie odpisze :( Wtedy pewnie zadzwonie, ale nie chce mu sie tez narzucac

Gość gość
ta jak by mi tak ktoś napisał to bym olała tego kogoś kobieto ogarnij się piszesz że masz dużo więcej niż 17 lat więc się tak nie zachowuj tylko dorośnij możesz mu napisać hej co u ciebie? spotkamy się? i tyle w sumie jak faceta miałaś dość to czemu chcesz nadal z nim kręcić? prawdopodobnie znowu jak się z nim spotkasz będzie to samo powinnaś poszukać kogoś innego

Gość gość
Powinnam ,ale strasznie za nim tęksnie i uswiadomiłam to sobie teraz po czasie :( Miałam go dosc bo sie klocilismy i czesto sie przez niego denerwowalam

Gość gość
jejku kobieto dorośnij co ty masochistka czy co? nie tęsknisz za nim tylko za posiadaniem faceta ogarnij się i znajdź sobie innego