Gość 121213141144 Napisano Październik 6, 2015 Witam wszystkich! W maju czeka mnie matura. Uczę się w dobrym liceum na profilu biologiczno-chemicznym. Z obydwóch przedmiotów zazwyczaj mam trójki. Boję się matury, nie wiem dokładnie na jakie studia chcę iść. Myślę o technologii żywności i żywienia na UP, jest po tym praca? W głębi serca prawdziwie marzę o farmacji, ale to tylko marzenia... Lepiej wybrać jeden przedmiot rozszerzony i tylko na nim się skupić? Wpisałam jedynie chemię na wstępnej deklaracji maturalnej, bo łatwiej przyswajam wiedzę z tego przedmiotu. Zastanawiam się czy nie zmienić, dopisać biologię i zdawać te dwa rozszerzenia jak większość mojej klasy. Bardziej opłaca się dwa czy jeden i dlaczego? Nie czuję się pewna mojej wiedzy. Wiem, że niektórzy nawet bez przygotowania potrafią podejść do matury z biologii. Chcę, aby był to świadomy, przemyślany wybór. Dlatego tyle się zastanawiam i rozpisuję :) Pozdrawiam i proszę o radę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach