Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizkaquestionoitseuq

Myslicie ze cos z tego bedzie?

Polecane posty

Hej, mam 23 lata i od jakiegoś czasu interesuje sie pewnym facetem. Ale od poczatku: Patryk (bo tak ma na imie chlopak) napisal do mnie na poczatku tego roku (nie znalismy sie wczesniej) uznal ze fajnie sie ze mna rozmawia dlatego tez chcialby zaprosic mnie na kawe - tak tez sie stalo, poszlismy na tak zwana randke, odprowadzil mnie do domu i utrzymywalismy kontakt. Po tym wszystkim chcial sie dalej spotykac, niestety ja nie mialam za duzo czasu. Dzien przed walentynkami zapytal mnie czy chcialabym spedzic z nim wieczor ale troche sie obawialam ze slabo sie znamy jak na spedzanie wspolnie walentynek dlatego tez zrezygnowalam. Od tego czasu pisal od czasu do czasu ale ja czesto zapominalam odpisac (brak czasu przez prace i studia) dlugo z soba nie rozmawialismy, 4 miesiace temu mial urodziny wiec zlozylam mu zyczenia i od tego czasu kontakt powrocil. Teraz kiedy mam wiecej czasu i chcialabym sie z nim spotykac on czesto ignoruje moje wiadomosci albo odpisuje na odczepnego (przynajmniej takie mam wrazenie) co prawda -"usatawilismy" sie na wspolne spotkanie kiedy on wroci z innego miasta ale nie jestem pewna czy on jest jeszcze zainteresowany

Gość elizkaquestionoitseuq
mam wrazenie ze mnie ignoruje i nie jest zainteresowany w takim stopniu jak ja teraz. Czesto w ogole nie odpowiada na moje wiadomosci, tak jakby ich nie dostal albo nie chcial dostac

co o tym sadzicie? polacacie mi cos jak moglabym go do siebie przekonac? nie chce do niego pisac caly czas bo wychodze na natreta