Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej dawac warzywa z marketu czy sloiczki?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam dojścia do ekologicznych. Starszej gotowalam sama, ale miałam warzywa ze wsi, z pewnego źródła. Teraz się przeprowadziła i nie mam dojścia, wiec zastanawiam się jak karmić syna. Co myślicie? Póki co mu gotuje, ma 7 miesięcy.

Gość gość
To gotuj dalej w czym problem słoiczkiem można sie w razie W wspomóc ale ja nie karmiłam tym dzieci . Czasem jak gdzies jechaliśmy brałam słoiczek jak nie bylo możliwości podania obiadu w domu ale tylko w takich wypadkach

Gość gość
Moja córka ma 8 miesięcy i gotuje jej warzywa kupione na bazarze. Na początku szukałam sklepów ekologicznych i tam robiłam zakupy, teraz już tego nie robię. Ze słoiczka dostaje rybę raz w tygodniu. Ogólnie uważam, że słoiki są bardzo wygodne, sprawdzone, gwarantują jakość produktu, nie wspominając o zaoszczędzonym czasie. Przez pewien czas córka dostawała na obiad zupkę ze słoika i niestety bardzo się przyzwyczaiła do ich smaku. W konsekwencji nie chciała później jeść domowych zup i obiadów. Moim zdaniem od czasu do czasu można podać obiadek ze słoika, ale trzeba uważać żeby dziecko za bardzo się nie przyzwyczaiło.