Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skończyłam temat o ciąży a on do niego wraca

Polecane posty

Gość gość

Powiedziałam miesiac temu chłopakowi, który od trzech miesiecy jest za granica , że jestem z nim w ciąży. Źle na to zareagował, pokłóciliśmy sie. Ja stwierdziłam że nie chcę takiego ojca dla dziecka i skończyłam ten temat. On dziś nie wiedzieć czemu wrócił do tematu, drążył i znowu stwierdził że albo ściemniam z tą ciążą albo to nie jego dziecko. Nie wiem co robić

Gość gość
a ma podstawy tak twierdzic?

Gość gość
Nie ma podstaw. Wie że bylam tylko z nim.

Gość gość
Dla mnie dziwne, że wraca do tematu, kiedy ja już zdążyłam się pogodzić z tym że nie mogę na niego liczyć. Na dodatek denerwuje mnie tym gadaniem i nie zwraca uwagi na to że jestem w ciąży. Powinien raczej starac się żebym w tym stanie się nie denerwowała

Gość gość
Ja sie od kilku godzin nie odzywam do niego.

Gość gość
jak urodisz to niech zróbi sobie test na ojcostwo

Gość gość
Mam nadzieje że do takiego testu dojdzie. Bo on przecież wyjechał i w temacie ciąży raczej przyjmuje postawe ucieczki lub obronną

Gość gość
ale możesz nie tylko w polsce to zrobić , nawet nakazem sądowym tak gdzie on teraz przebywa Po pierwsze jak urodzisz i on nie będzie się przyznawał do tego dziecka . Idź do sądu i złóż sprawe o alimenty , jakby się nie stawił to go sąd odszuka

Gość gość
jaby mu sąd rodzinny przysądiłby alimenty na dziecko i by Ci np. nie placił ich , to mozesz miec alimenty z Funduszu Alimentacyjnego a oni sie nie patczkuja po wenym czasie tylko komornik na nim siedzi i musi to spalacić