Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uchodźcy narzekają na brak seksu!!! Jednemu jaja spuchły

Polecane posty

Gość gość

i był 3 dni w szpitalu!! Zobaczycie jak zaczną gwałcić! Kopaczowa powinna tam jechać i wypiąć dupsko, wielka solidarna z uchodzcami

Gość gość
zobaczycie co się będzie działo !!!pilnujcie się dziewczyny a matki niech pilnują dzieci ! bydło z pustyni nadciąga !

Gość gość
masz jaja to bij ich igwalc i h kobiety. Albo wal konia inieszukaj kolegow do spolki:-P

Gość gość
Jeszcze lekarz mu powiedział, że ma mieć seks z kimkolwiek :o No rzeczywiście dobra rada :/

Gość gość
jedyna rada należy ich odsyłać z powrotem do Syrii na pustynię !!!

Gość prawictwo pospolite 151
jaja nie puchna od braku seksu

Gość gość
właśnie to zobaczyłam Ci uchodźcy są p**********i zboczeńcy nie chcę ich w Polsce

Gość gość
ty dziewico nicego niechcesz tylko kasy :-(

Gość gość
Ten co mu jaja spuchły pewnie zarażony jest dirofilariozą i w Polsce zdechnie. Żaden lekarz go nie zdiagnozuje, bo u nas leku brak na tą chorobę

Gość gość
Wicemarszałek senatu z pis już powiedział w radio, że pomimo słów Kaczyńskiego, pis nie zawetowałby imigrantów, bo jesteśmy w unii i musimy być solidarni. Zdradzili nas :o Jedyne partie, które zadbałyby o NASZE interesy to Korwin i Ruch Narodowy. Taka prawda.

Gość gość
Wiecie co jest najlepsze? Ze na babskim forum w takich tematach jak ten wypowiadaja sie SAMI FACECI A KOBIETY MILCZA! Wczoraj zalozylem temat zeby kastrowac murzynow i muzulmanow przybywajacych do europy i poprosilem zeby sie wypowiedzieli wszyscy kto jest za a kto przeciw i podal swoja plec i co? JEDNA tylko sie wypowiedziala i to nie na temat tylko zaczela mi wrzucac ze zrobilem blad w slowie... Polki juz sie nie moga doczekac czarnych k***sow i ich spermy!

Gość gość
Zaraz zarządają od panstwa darmowych prostytutek ,ktore my podatnicy oczywiscie oplacimy :P

Gość gość
Polki obiecujemy wam z jak zaczniecie rodzic czarne bekarty bedziemy je zabijac!

Gość gość
Ha, czyli będę pierwszą kobietą w temacie :D Chociaż nie powinnam oceniać ogółu, bo wszystkich imigrantów nie znam (a właściwie żadnego) to ja ich tutaj nie chcę ! Niektórzy faceci w Polsce są chamami i w ogóle. Jednak gdybym miała wybrać: chamski Polak czy walnięty Arab wybrałabym Polaka. Oni mają inną kulturę. Zabijają niewiernych - to jest ich jedną z głównych zasad religijnych (muzułmańskich). Nie chciałabym, żeby jakiś ciapaty wlazł mi do domu, gwałcił i narobił stado dzieciaków. No i pewnie skrzywdził by moje dziecko (jakby nie zabił to na pewno w jakiś sposób okaleczał itd). Jeszcze nie miałabym nic przeciwko, gdyby faktycznie jakaś jedna(!) normalna rodzina z Syrii zamieszkała obok mnie, ale jednak i tak się boję tych ludzi. Niech ich przyjmują państwa, które tak bardzo nawołują do solidarności, a w szczególności niech tym przyjaznym krajem dla imigrantów będą Niemcy. Od wielu lat byli zarazą Europy. W szczególności jeżeli chodzi o okres od I Wojny Światowej aż do teraz. I w ogóle nie podoba mi się nakładanie obowiązku przyjęcia imigrantów i ich liczba. Przez tyle lat inne państwa wypinały tyłek na Polaków, gdy potrzebowali pomocy, czemu my teraz mamy być kozłem ofiarnym ? A i niech ktoś rzuci argumentem, że Polacy też wyjeżdżają. Tak wyjeżdżają, ale w większości przypadków jest to praca zarobkowa, żeby móc utrzymać rodzinę, a nie wpychać się siłą na socjal i siłą nawracać innych ludzi na swoją wiarę.

Gość gość
Jestem kobietą i jestem anty, większość kobiet jest anty. Zwłaszcza, że już ich trochę jest w mojej miejscowości i jakoś tak się wgapiają, że aż strach. To faceci polscy są żałośni, że nic z tym nie robią. Poza ruchem narodowym, ale ich za mało niestety. Gdzie ci mężczyźni? :/

Gość gość
A co my mamy robic jak muzulmanie przez rzad i policje sa traktowani jak swiete krowy i za zabicie takiego dostaje 25 lat :O

Gość gość
Na przykład zapisać się do ruchu narodowego. Oni napewno coś robią pożytecznego, co jest legalne, protestują itp.

Gość gość
Dokładnie, trzeba coś działać zanim wpuścimy tego konia trojańskiego tutuj. I mądrze zagłosować, bo idą trudne czasy, nie można ufać zdrajcom z po czy nowoczesnej, psl, sld czy ruchu palikota. To jakiś skandal co oni wyprawiają!

Gość gość
a co wyprawiają? jajka im spuchły bo długi czas nie bzykali i tyle na razie tylko się przyznali do problemu...aaa zapomniałam że juz kogoś w łazienkach zgwałcili i snują się po Wawie,nooo taaaak a k****inowcy nawołuja do głosowania na tetryka JKM na fali paniki i nienawiści do wszystkiego co się rusza i jest beżowe

Gość gość
up ! będzie jak w Szwecji gdzie za g/w/al... są prace społeczne dla muzułmanów .

Gość gość
gość dziś Jestem kobietą i jestem anty, większość kobiet jest anty. Zwłaszcza, że już ich trochę jest w mojej miejscowości i jakoś tak się wgapiają, że aż strach. To faceci polscy są żałośni, że nic z tym nie robią. Poza ruchem narodowym, ale ich za mało niestety. Gdzie ci mężczyźni? :/ x wiesz dlaczego nic nie robimy? BO POLICJA BEDZIE PO STRONIE TYCH CIAPATYCH ZDECHLAKÓW - takie sa realia w Polsce. Tu Polak idzie do aresztu bo bronil sie przed rozwydrzonym Meksem, zdaj sobie z tego sprawę kto tu rzadzi - meska cooorva i dooopodajnia która za kariere "Europejczyka" wlasna matke sprzeda do agencji towarzyskiej :-O

Gość gość
Pamiętajcie kto się zgadza by unia narzucała islamistów (po, nowoczesna, twój ruch palikota, sld), a kto przeciw (Ruch Narodowy, Korwin i Pis). Wybierzcie dobrze 25go, bo idą trudne czasy i musimy mieć patriotów jak Orban u władzy by nas chronili, a nie sprzedawczyki!

Gość gość
PiS akurat też chce ciapatych przyjmować... :O "bo jesteśmy w unii i musimy być solidarni..."

Gość gość
Korwin ma tak szowinistyczne podejście jak muslim. Oglądałam jego wypowiedzi o kobietach. Mniejsz zło i to tylko dlatego,że jest polakiem i nie muzułmaniniem.

Gość gość
18:13 w sumei to ten muslim ma rację

Gość gość
Korwin nie jest żadnym szowinistą, tv Ci to wmówiła, on jest dżentelmenem starej daty po prostu :D Za to ten muslimski duchowny to jakiś diabeł wcielony jak na mój gust, choć niestety z tego co czytałam i oglądałam reportaże to niestety prawda. Oni traktują kobiety jak g****o, gwałcą, biją, zabijają dla kaprysu i najgorsze że ich prawo szariat to uważa za normalne :o

Gość gość
Dzentelmen idź się leczyć, choć w twoim wieku to już za poźno. Jaki dzemntelme taka dam pewnie mocno nadgryziona zębem czasy stad ogólne zdebilnienie