Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner mówi że nie pasują mi dzieci jak to odbierać?

Polecane posty

Gość gość

Otóż jestem sporo młodsza od partnera i w przyszłości chciałabym mieć dzieci, jednakże on sądzi lub uważa, że ja chciałabym mieć teraz dziecko. Jak tylko przychodzi do nas ktoś z dzieckiem to on do mnie, że dzieci do mnie nie pasują, a mi robi się przykro, no bo jak można tak powiedzieć kobiecie? Obniża on tym moją samoocenę, która sama z siebie jest niska, niższa być nie musi a ten daje do pieca. No spoko rozumiem ,,Dzieci nie moga mieć dzieci''. Wiele razy wypierał mi to z głowy, że to wcale nie jest takie fajne. Jedno dziecko ma, chciałby mieć w przyszłości ze mną więcej, ale jak skończę szkołę itp. Nie teraz. Jestem pewna, że nie kłamie. Jednakże zastanawiam się czy on faktycznie mówi, że dzieci mi nie pasują bo tak jest czy po prostu chce mi wybić z głowy myśli których nie mam? (czyli macierzyństwo w młodym wieku). No trochę to przykre jest... Nie powiem.

Gość gość
twój facet zwyczajnie nie chce mieć dzieci jest egoistą a to znaczy że nie darzy cię głębszym uczuciem jesteś zwyczajną naiwną kozą co złapał stary dziad przykro mi ale taka jest prawda prawdopodobnie niszczy twoją samoocenę aby cię przy sobie zatrzymać moim zdaniem jesteś w chorym związku idź najlepiej do psychologa

Gość gość
Wiesz co raz myślałam, że jestem w ciąży i o dziwo się ucieszył i się już chwalił... jednak sądzi że jestem teraz za młoda na dziecko no ale to nie powód by tak mówić