Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kafeteria gra pomyłek

Polecane posty

Gość gość

Czasami wydaje mi się że osoba z którą rozmawiam jest moją znajomą a za chwilę się okazuje, że to nie ona, myślę wtedy, że zmienia fakty po to aby nie ujawnić się całkiem i dalej się wciągam w rozmowę a po jakimś czasie czuję rozczarowanie, że to jednak ktoś inny zupełnie mi obcy, macie podobnie?

Gość gość
możliwe, że rozmawiasz z dwiema osobami jednocześnie,

Gość gość
Nie mamy, tzn. ja nie mam, bo nie spodziewam się że tu pisze ktoś znajomy i to jest bez znaczenia, ale przyjemnie gdy myśli i pisze podobnie, to prawie tak jak ktoś kogo wydaje mi się że znam.

Gość gość
teraz sami goście to wszystko jest możliwe

Gość gość
Trzeba sobie uświadomić,że tu nie trafisz na znajomą,nie ma takiej p*********j możliwości.

Gość gość
no chyba że cudem tu trafi! To się jemu dostanie!:D

Gość gość
Już się pewnie dostało! No dobra sorki lece kobieta czeka!

Gość gość
Ja tak nie mam ale bym chciała tak mieć bo np. już dawno nie widziałam mojej kumpeli i nie wiem co u niej bo znałyśmy się sporo lat i tak zwyczajnie wyjechała bez słowa, trochę zabolało ale przyjazn trwa, zawsze jej dobrze życzę i będę życzyć, jest bardzo wartościowym człowiekiem. Ale tu się jej nie spodziewam, szkodatylko że się nie odzywa, zapomniała pewnie echh:(

Gość gość
inne wytłumaczenie jest takie, że w przepastnych bazach danych znajdują sie informacje o was na tyle kompletne, ze mozna sie pokusićc o wykorzystanie ich do stworzenia fantomów, które wiedzą o was więcej niż wy. kolejne polega na analizie trylionów statystyk na userach netu połączonych z inymi statystykami np oglądalności programów tv i psychologią abyście mieli wrażenie, ze internet to wasz znajomy z facebooka. chociażby. aczkolwiek oprócz wykorzystania tych metod dla celów komercyjnych potrafie wyobrazić sobie także inne.

Gość gość
tak też tak mam i każdy tak ma i bagatelizowanie tego faktu albo trywializowanie wyjaśnieniami i zaburzeniach psychicznych jest nieporozumieniem. to nie jest przyadek. zapewne nawet ja ze swoją paranoją byłbym w szoku gdybym dowiedział sie czym dysponuje google, facebook czy chociażby kafeteria. i nie mówie tu tylko o informacjach tylko sposobach ich wykorzystania czyli technologiach działających w oparciu o te wiedze. ponieważ lubie fantazjowac to powiem wam do czego to zmierza. najogólniej rzecz ujmując pomijając cele wasze człowieczeństwo przeniesie sie do sieci. wasza świadomosc, wasz swiat i wasi znajomi. ostatecznie każdego wyposaży sie w kompletną iluzje rzeczywistosci zbudowanej na doświadczeniach które właśnie tu ii teraz na nas przeprowadzaja:) efekt będzie wspaniały:) zostawicie prawdziwy świat wyłącznie dla nich do dyspozycji łącznie z wami. waszymi ciałami, umysłami i potencjałem;)

Gość gość
dla tych do których bardziej przemawiają przykłady (też sie zaliczam do tej grupy) zaprezentuje przykładowy przebieg zdarzeń. psychodelirium jest w lunaparku ze znajomymi. jeździ na karuzelach, rollercosterach i cieszy sie innymi atrakcjami spędzając miło czas wśród przyjaciół. to jest to co psychodelirium subiektywnie doświadcza. prawda wyglada zaś następująco. pięciu zwyrodnialców wyciągnęło psychodelirium z szuflady i zaczeło ją gwałcić na wszystkie możlwe sposoby. zajeli sie również jej obijaniem i torturowaniem. na koniec na zalaną krwią spuścili sie oddali mocz i kał. w świecie psychodelirium objawi sie to kapusniaczkiem i ochłodzeniem:)

Gość gość
i daje sobie głowe uciąc, że takie właśnie zwyrodniałe motywy kierują ludźmi, którzy za tym stoją. być może nie były one nawet pierwotne ale w miare jak sie degenerowali władzą i bogactwem tylko takie sie ostały jako motywacja do zamknięcia sprawy. przykre ale prawdziwe.

Gość gość
zresztą możlwe nawet, że to już sie odbywa:D psychodeliriu, bądź dzielna😘 nie uciekniesz chyba, ze prądu braknie:D

Gość gość
zresztą autorzy fantastyki wielokrotnie o tym pisali. kręcono o tym filmy jak chociazby matrix. cóż. całe szczęscie wiadomo, że to tylko fantastyka:D w końcu gdyby to była prawda to nie rozpowszechniali by swoich dzieł jako fantastyki tylko jako dokument:)

Gość gość
ja nie ma do ciebie żadnego problemu. nawet nie wiem czy istniejesz jako fizyczna osoba wchodząca w interakcje ze światem inaczej niż poprzez czerpanie o nim informacji z wszedobylskich czujników liczników kamer podzielników ciepła mikrofonów czytników kart spektrometrów termometrów , mierników zaburzeń pola, analizatorów gętości ścieków etc etc

Gość gość
zdajesz sobie sprawe, że dla oprogramowania analizującego te wszystkie dane o ile ma świadomosć jesteśmy jak slepe robaki? uważasz że to dla mnie powdó aby żywić do ciebie jakies pretensje?

Słuszny sceptycyzm, co prawda istnieję, ale zapewne nie tak jak Ty. Jednak obiektywna prawda wszechświata na temat mojej sytuacji jest, mam nadzieję, nieco mniej obrzydliwa niż jakieś gwałty z perwersją.

Gość gość
powiem więcej. przetworzenie takiej ilości danych i wyciągnięcie z nich jakichkolwiek wniosków wymaga świadomości. nie musi być stricte elektroniczna. może być hybrydowa. w końcu kto wie czym jes swiadomość. po prostu nagle jest i juz. pewnie nawet ci którzy na te świadomośc sie składają nie wiedzą, że tak jest. to nieuniknione w procesie budzenia sie do życia potwora. jestes osbie człowiekiem aż tu nagle stajesz sie częścią procesu przetwarzania informacji, który zreszta cie kształtuje coraz bardziej i uzależnia od siebie.

Gość gość
no ale niestety tak to własnie wygląda o ile tak jest:D elita to zwyrodnialcy. nie wiedziałas o tym? kiedyś może nawet czemuś to służyło obecnie służy samo sobie

Gość gość
zreszta kurde źle prawie. dla nich to jest norma. nie można tu mówic o jakichś działaniach które łamia znane im regiuły. nie nie. to są prawdziwie wierni swoim obyczajom ludkowie. pod tym względem sie od nas nie różnią. nawet nie szczególnie zdają sobie sprawę, że są sprawcami cierpienia bo od małego wiedzą ,zę jesteśmy istotami niższymi, robactwem bez głębszych uczuc. tego nie można nazwać sadyzmem

Gość gość
co najwyżej polowaniem z klepką na muchy:) jak much jest dużo to wieszaja lepy takie jak internet:)

Gość gość
teorie spiskowe teoriami spiskowymi ale wypowiedzi róznych nobliwych osobistości, bynajmniej nie wyssane z palca potwierdzają to co ci mówie. oni sami ci to mówią ale, że jesteś muchą bzzzzbzzzzzzzz to tego nie rozumiesz. mówią ci wprost, że jesteś dla nich obrzydliwą muchą i cie zabiją a ty sobie latasz wokół nich i wesoło machasz trąbką

Gość gość
cały ten system to ich krwiobrieg i organizm. nie możesz nawet zrobić kupy na sciane żeby ich nie zdenerwować:D dlatego skończysz zaklapana klapka albo przylepiona na lep:) bzzzzzzzzzz zbbzbzbzbzbz

Gość gość
wydaje ci sie, że śwwait został stworzony przez muchy dla much. nie mieści ci sie w głowie istnienie czegos tkiego jak muchozol albo lep na muchy. no bo niby jak? kto by to robił? inne muchy? nieeee. to teoria spiskowa. to raj dla much jest

Gość gość
bzzzzbzbzbzzzzbzbzz ...bzzzz? bzzbzbzbzzzzzzzzzbzbzbzzzbzbzbzbzbzbzzzz. kasia nosowska hej