Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kafeteria gra pomyłek

Polecane posty

Gość gość
ty jepana kooorfo

Gość gość
a jak ma sie do tego wasza wysciowa sytuacja w czasach kiedy to nie wy byliście lwami? lwem byl kto inny i zdaje sie, ze głównie o to macie do niego pretensje. WIELKI LEW orzy którym jestescie niedorozwiniętymi malcami

Gość gość
czy jak wróci was pożreć to bedziecie sie opierali? czy okarzecie sie hipokrytami względem samych siebie i będziecie walczyć o życie?

Gość gość
a może wileki lew był łaskawy i tylko dlatego żyjecie? te ceche też z niego małpujecie czy już nie?

Gość gość
w każdym razie czym jest lew polujący na muchy? i ajkiez to wspaniałe perspektywy sie przed wami roztaczaja? może jakbyscie je przedstawili to pomógłby wam z własnej woli? chyba jednak nie są takie wspaniałe i całkowicie niezależne od świata much skoro tak wam zależy na utrzymaniu tego w tajemnicy przed nimi. kojarzysz? bo pieknie piertolisz ale bez sensu słonko. nic sie przed wami nie roztacza oprócz udoskonalocnych technik wykrywania i likwidacji much. tylko to sie przed wami roztacza. i gdzie by was nie wywiało i czym byście sie nie stali to wasze jedyne przeznaczenie przed którym nie uciekniecie. \Więc skończ mi tu koorfa oprócz waszej lwowatości sugerowac jakies niebotyczne pejzaże duchowe które na was czejkają. TAKI C****J JAAK BATOREGO KOMIN...slonko;)

Albo dopowiadasz sobie własną historię, albo coś sobie faktycznie wykminiłeś i chcesz wiedzieć, ale po co chcesz wiedzieć? A jeśli wiesz, to po co ta rozmowa?

Gość gość
wy chyba oprócz pozbawienia świadomosci wiekszości ludzi planujecie sami odpłynąć w niebyt skoro juz takie pierdoły opowiadasz. serokiej drogi życze i prosze nie wracajcie tu skoro tam jest takk pięknie:D i zostawcie nas w spokoju niegodnych na tym muszym padole. nie możecie? dlaczego kooorfa? żal wam nas?:D idź sie dymaj

Gość gość
"po co chcesz wiedzieć" bo koorfa mam mózg któy sie donmaga wiedzy a nie kłamstwa a oszukiwanie go to zbrodnia przeciwko bogu szatanowi przyrodzie muchom pierwotnej zupie jej dooopi i całemu wszechświatu...już rozumiesz? a zbrodnie sie kara najczęściej surowo

Gość gość
widziałas kiedyś piertolonego lwa w aureoli boskości? nie kooorfa bo to jepany głupi z****** lew który potrafi tylko pierdzieć ****** i kraść zdobycze samicom!!!! to ma być kooorfa wasz cel i ideał? ja cie nie piertole żal i trwoga. i o to to wszystko? żeby koorfa pierdziec na skale i czaić sie na lwice z antylopami?!?!?] c***j by was kooorfa jasny strzelił....

Gość gość
wy kooorfa nawet nie zasługujecie na miano człowieka a co dopiero mówić o bogu. ide kooorfa bo nawet moja paranoja mnie rozczarowała i mój największy wróg, który okazał sie starym piertolonym zapierdziałym lwem któremu sie nie chce ruszyć dooopy po jedzenie. piertole was. nie znamy sie bo to wstyd. sajonara

Gość gość
w choooju mam chierarchie. potrzebna jest słabym którzy nie radzą sobie sami. kończe żegnam

Gość gość
ty sie kooorfa lepiej mófdl żebym go nie przyprowadził spowrotem bo sie wam kooorfa skończy ambitne zwietrzanie skał zapierdzywaniem ich

Gość gość
jepane kooorfa nygusy i jeszcze mi powiedzą ,że mnie myślenie boli kooorfa łajzy

Gość gość
nie denerwuj mnie. to nie moze byc takie trywialne. druga sprawa, ze mało mnie obchodzi kto sprawuje akurat funkcje lwa i z jakiego mandatu przypadł mu ten urząd. nie i c****j. jezeli jest lwem to my mu do niczego potrzebni nie jesteśmy. zatem nie może być lwem. to tylko wy tak piertolicie żeby wytłumaczyć swoją spiertoloną psychike morderców gwałcicieli i nygusów. nie istnieją lwy które same sobie tworzą ofiary. dlatego że gdyby miały taka możliwość rzy jednoczesnej możliwości obejścia siebez tego to by ich nie stworzyły. nie piertol mi wierszy bo dziś nie pierwszy. może nie jestem na szczycie drabiny rozwoju inelektualnego ale kooorfa kilka faktów jednak skojarzyc potrafie.

Gość gość
po raz kolejny mnie oszukujecie. juz pisałem że to zbrodnia. ze zbrodniami prawa nadrzędnego jest tak że kara przychodzi automatycznie bo wynika to z nich samych. dlatego nie skazujcie sie na kare i mnie wiecej nie oszukujcie. jak czegoś nie wiem to sie domyśle. moze nie w szczegółach ale w wystarczającym stopniu żeby zorientowac sie w bladze

Źle rozumujesz, to nie jest hierarchia przemocy, a to, co nazywasz "elitą", to nie zwyrodnialcy i tyrani. Tak jest tylko w świecie much, bo nie rozumieją, że władza to ułuda. Nie ma żadnej władzy, jest tylko naturalny porządek i nikt nie zabrania Ci go szukać i pojmować. Mucha też ma pewien wpływ na porządek, a że większość much nie zdaje sobie z tego sprawy to już uwarunkowanie ich gatunku.

W tym kontekście lwy nie potrzebują much do czegoś konkretnego, ale potrzebuje ich porządek, więc pośrednio lwy też. I one też są ograniczone tym porządkiem, mucha nie jest gorsza od lwa ani lew od muchy, są po prostu inni i mają inne zadania w zależności od gatunku. To jest bardzo proste.

Gość gość
nie lubie porządku wole napietolic syfu i zrobić bałagan. szczegolnie jak ktoś mi karze dbać o porządek w swoim rozumieniu, które niekoniecznie przystaje do mojego. naturalny porządek zakłada równierz że mucha ma wyjepane na naturlany porządek czego jestm żywym prszykładem. ponad to "naturalny" porządek sugeruje, że wziął sie on sam z siebie i nie trzeba o niego dbać co jest kolejnym kłamstwem bo to wasz porządek i wam jedynie służy co nawiasem mówiąc przy moim na niego wyjepaniu impikuje, że jednak naturalny nie jest. nie wiem czy mnie rozumiesz bo widze, że nie rozumiesz nawet sama siebie. brniesz w paradoksach i błędach semantycznych jak również miłych dla ucha eufemizmach zmieniających logike obserwowanego swiata. WASZ porządek nie jest naturalny bo to kooorfa WASZ porządek. zakumałas czy mam ci to wytłumaczyć ręcznie?

Gość gość
jak udałoby mi sie wytłumaczyć ci ręcznie o co michodzi to naturalny porządek nagle przestałby być wasz a stał sie mój. wniosek z tego taki, że to c****j wielki jest a nie żaden porządek. nie moze być porządkiem coś co jest totalnym burdelem dla innych. pojmujesz? to nie jest naturalny porządek koorfa!!!!! naturalny porządek po prostu jest czy tego chcesz czy nie. jedyne co w waszym porządku jest naturalne to to że zrobie wam z niego piertolony burdel tak żebyscie sie kooorfa pozabijali o własne trupy. i to będzie mój porządek ale nie śmiem go nazwać naturalnym bom jest skromny:)

Gość gość
czy koorfs twoim zdaniem jak majtki zaczynają smierdzieć to dążą do naturalnego porządku? dla majtek naturalne jest ze zaczną smierdziec co niekoniecznie musi ci sie podobać więc zrobisz z nimi porządek piorąc je. tym samym zniszczysz naturalny porządek majtek. już prościej ci nie umiem tego wytłumaczyć

Gość gość
jak nie wierzysz to powąchaj se majtki:D

Gość gość
gdyby dla majtek naturalnym porządkiem było wiecznie pachniec to nigdy by nie śmierdziały. a jednak...Sprawdziłas? no widzisz. nie mozesz zaprzeczyc ze cos co majtkki robią ze swojej natury czyli porządku i kolei rzeczy nie jest w porządku dla ciebie. dlatego wrzucasz je do pralki ewentualnie do kosza w przypadku kiedy nie zdążyłas do klopa co de fakto oznacza, że los majtek potoczy sie zgodnie z naturalnym porządkiem w przeciwieństwie do twojego losu bo przez jakiś czas będzies chodziła z gołą doopą

Nikt Cię nie oszukuje, sam się oszukujesz, bo nie wierzysz, że to może być takie proste. A majtki to jest nieistotny szczegół, czysta materia, o której tu w ogóle nie mówię. Trzymaj się swojej teorii, jeśli uważasz, że jest dobra, a jeśli uważasz, że to co piszę nie trzyma się kupy, to w porządku, z pewnej perspektywy ja też jestem debilem.