Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi przykro

Polecane posty

Gość gość

ale muszę odmówić udziału w uroczystości weselnej mojej siostrzenicy. Nie tylko ja, ale moja druga siostra i brat z rodzinami też się nie wybierają. Nie mam nic do siostrzenicy, ale jej ślub nie na nasze progi. Dziewczyna chce weseliska "na bogato", najdroższa restauracja, najdroższe menu, limuzyny pozamawiane, sanie również, dla druhen zamówiła kilka ,białych, jednakowych futerek, ślub w kościele, wesele w restauracji na zamku krzyżackim, do zamku pochodnie , orszak ślubny też z bajerami. Córka ma być świadkiem. Nie stać nas na takie wypasione koperty, córka niestety już się z tego nie wymiksuje, chociaż grosiwem nie śmierdzi -studentka. Odmówimy udziału w tej imprezie, najbardziej zawiedziona będzie moja siostra - matka dziewczyny. Jej też taki rozmach nie podoba się. Jak Wy byście postrzegali takie wesela?

Gość gość
tez mi pszykro chcialbym miec takie wesele ale gdzie znalezc bogata zona:-(

Gość gość
Jeśli to jest wesele w stylu "moja bajka za moje pieniądze" to spoko. Ale jak oczekują sutych kopert to też bym nie przyszła. Córce pomóżcie, żeby jednak aż tak głupio jej nie było.

Gość gość
Jakaś dziwna jesteś. Przecież to twoja siostrzenica. Dajcie w koperte tyle na ile was stać i dobrze się bawcie. To pannie młodej i jej rodzicom będzie przykro, jak najbliższa rodzina nie przyjedzie.

Gość gość
jaka z ciebie wieśniara wesele robi się dla siebie albo żeby ludzie plotkowali a nie dla kopert