Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heynał

oferty pracy dla pracodawców , napiszcie co potraficie

Polecane posty

Gość heynał

i jakie posiadacie kwalifikacje zawodowe, być może tu na forum stworzymy BANK OFERT PRACY i Pracodawcy będą Nas wybierać do pracy , na pierwszy rzut do pracy jako bezrobotny przedstawiam się - posiadam uprawnienia SEP do pracy pod napięciem do 20 kV w dozorze i ponad 1 kV w Eksploatacji , dodatkowo posiadam uprawnienia na wózek widłowy jako kierowca i mam aktualną książkę SANEPID , czyli mogę pracować w przemyśle spożywczym w woj. mazowieckim albo małopolskim lub śląskim , w chwili obecnej z moimi uprawnieniami jestem bezrobotny gdy zadzwoniłem aby zapytać o pracę to Pracodawcy wszystko 'pasowało' , czyli doświadczenie w pracy i uprawnienia ale gdy przyznałem się 'bez bicia', że mam 50 lat to pracodawca powiedział, że w wieku 50 lat to powinienem sobie trumnę kupić a nie szukać pracy , roboty lub dorywczo , podaję do siebie adres mail a-radosz@o2.pl być może tu na forum KTOŚ szuka i potrzebuje tak zwaną 'złotą rączkę' z uprawnieniami SEP w woj. mazowieckim, małopolskim , potrafię wybudować dom od podstaw aż do dachu a pracy dla mnie nie ma nawet w Warszawie a warszawiakiem jestem

Gość m ądralIa
o rany współczuję Ci. Uderzaj gdzie się da. Ja znalazłam ostatnio pracę, co prawda dają 2 umowy zlecenia, żeby nie płacić skladek i nawet zasiłku z tego nie będzie, ale mam mniej koszmarów w nocy, bo coś tam zarabiam.

Gość m ądralIa
mam 40lat, więc też już trumnę powinnam szykować..jako babcia po 40ce. Powinnam zarabiać na wyjazd, żeby wyemigrować z tego kraju, a nie mam odwagi tego zrobić.

Gość różowa limuzyna
Polska to chory kraj, zamiast brać ludzi z doświadczeniem to szukają cholera wie czego. 50 lat to złoty wiek dla pracodawcy. Polecam USA, Kanade lub Australie.

Gość gość
budzic sie rano sikac i robic kupe ,20 lat pracy zawodowej znam sie na klamkacz z mosiadzu na bateriacz w lazienkach szpitalnych,1 odkrecam w w minute stara nowa w,15 sekund kutke otfieram w 2min trudne ,latfe z breszki k****sama spada ,mogie na robote liczyc? jestem sunienny zawsze w,czasie sie mieszcze:-P

Gość gość
Ja nie muszę szukać pracy, praca mnie ściga, niezła praca i pensja około średniej krajowej [ponad 4.000].Jestem robolem, po zawodówce, pracuję 8 godzin, po godzinach pracy już z ręki do ręki mam podobny przychód.

Gość heynał
Pracodawcy szukają młodych ze znajomością języka angielskiego, którzy mówią płynnie w tym języku i mają długoletnie doświadczenie zawodowe w energetycy, w elektronice, w automatyce, w robotyce , w hydraulice , w pneumatyce, w CNC, moim zdaniem Pracodawca sam nie wie, jakiego fachowca szuka ale na dzień dobry proponuje minimum, czyli 1750 PLN na początek a gdy zatrudni pracownika to zaczyna rozumieć, że zatrudnił elektryka zamiast mechanika i po trzech miesiącach próby należy się rozstać

Gość gość
pracodawca unas wie czego szuka:-P dlatego ci co cos umia wola od niemca miche zupy:-P

Gość heynał
nie ma sprawy , z moimi uprawnieniami energetycznymi i uprawnienia na wózek widłowy oraz książka SANEPID pojadę do Niemiec szukać pracy nawet za 3 Euro za godzinę pracy , czy pomożesz w poszukiwaniu pracy w Niemczech ? Nie znam języka niemieckiego , gdy byłem w Londynie to Angole proponowali mnie 5 funtów na godzinę , moją barierą jest nauczenie się języka obcego, NIC do mnie nie trafia, technicznie jestem SUPER i wszystko rozumiem technicznie i urządzenia techniczne znam a z obcym językiem mam ogromny problem w mowie i piśmie

Gość trzeba troche znać język
język kraju przebywania to podstawa, bez języka przynajmniej w podstawie bym się nie ruszył z kraju, bo to nie ma sensu