Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleena12

Sensowna szybka dieta, tylko sprawdzone metody

Polecane posty

Gość Maleena12

Hej, szukam dobrej diety, tzn. szybkiej i bez jojo. I nie interesują mnie nowinki w stylu diety kefirowej, czy jakichś internetowych pseudo diet. Normalna, szybka, ale nie taka po której nie będę mieć siły wstać z łóżka, jestem nawet gotowa wydać pieniądze na jakieś wspomaganie. Czy ktoś tutaj schudł 10 w miesiąc i poradzi coś sprawdzonego, po czym można było normalnie funkcjonować?

Ja tyle schudłam na początku lata (bez jojo do dziś). Kupiłam sobie zestaw proteinowy, jadłam bardzo dużo warzyw poza daniami z zestawu, codziennie zajadałam coś słodkiego dozwolonego, a waga szybciuteńko spadała. Po tygodniu ważyłam 4 kilo mniej, ale wyznam, że miałam z czego chudnąć, bo przy wzroście 165 ważyłam 67 kilo. Dla mnie ta dieta to było objawienie po wielu miesiącach różnych prób odchudzania i zawsze miałam wrażenie, że na mnie nic już nie zacznie działać. Babki po ciąży mają zawsze pod górkę. Ale udało się i przez to że schudłam tylko z tłuszczu, muszę przyznać, że sylwetkę mam taką jaką miałam w czsach panieńskiej młodości ;)

Gość gość
A co to za zestaw proteinowy? Skąd go wzięłaś Kalina???????????????

Ketoaktiv z internetu. Wtedy była promocja, teraz nie wiem. Ale na pewno te zestawy są pomyślane tak, że wystarczają na trochę dłużej niż nazwa przewiduje. Chyba dodają więcej słonych posiłków w razie, gdyby ktoś miał większą nadwagę lub był głodny. Choć ja nie byłam :D

Gość gość
Autorko rozbawiłaś mnie do łez. Normalna szybka, bez efektu jojo. NIE MA TAKIEJ! Jak nie utrwalisz, to jojo zawsze będzie. Kalina ty tak nie reklamuj tej diety na proszkach, nie od dziś wiadomo, że diety wysokobiałkowe odchudzają. Jesteś po ciąży, więc białko wyrównało ci hormony, możliwe, że dlatego na razie nie masz jojo, poza tym, nie wierzę, że nie uważasz z jedzeniem.

Gość gość
Ja stosuje takie coś www.limvena.pl bardzo dobry suplement :)

Pewnie, tylko nie każda dieta białkowa jest dla ludzi pracujących, którzy nie maja czasu na gotowanie dziwactw. Ja też miałam ketoaktiv i nie powiem, że było leciutko. ale co do słodyczy to prawda - kupujesz w zestawie niskokaloryczne, wysokobiałkowe słodycze, na tym polega właśnie ta różnica. Wszystkie żarłoki rzucają się na tą dietę hahha moje koleżanki w pracy zaczęły się składać na zestawy batonów, bo wychodzi im taniej

Gość FitneskaMG
Ne pewno wszystkie diety białkowe są najszybsze i w przeciwieństwie do tych typowych niskokalorycznych nie wycieńczają i nie spalają mięśni, tylko czerpią energię z tłuszczu. Ketoaktivu osobiście nie stosowałam, tylko słyszałam od znajomych, że dość skuteczny. Trudno mi powiedzieć, czy to jedzenie ze sklepu internetowego jest smaczne, mogę za to powiedzieć, że faktycznie dośc szybko było widać efekty. Zwłaszcza u tej okrąglejszej kumpeli.

Ja wiem, że jak szybko chudnę to jeszcze szybciej tyję ;( Trzy, cztery miesiące i 10 kg to wariant do zaakceptowania. 1200 - 1400 kalorii, wieczorem tylko herbatki, woda, kawa inka. Wszędzie na piechotę i efekt na 100% Trzymam się z Moim Kontraktem, inaczej stracę kasę. Taki zakład dla siebie, motywuje aby nie przetrwać odchudzania. Jak się wyłamię to na jeden, dwa dni, potem wracam do dyscypliny. Jest ok. Polecam! www.mojkontrakt.pl