Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bozee mam dzis taka depresje

Polecane posty

Gość gość

mozna powiedziec, ze bez powodu... starszak w ogole mnie nie slucha, walka trwa i trwa, nie poddaje sie, ale jestem zmeczona mlodszy jest wieku buntu ? wlaczylo mu sie marudzenie i placz o wszytsko maz sporo pracuje, jest przemeczony, zniechecony tym co sie dzieje w domu ( chaos). meczy mnie codzienne gotowanie, pranie, sprzatanie Mam ochote napic sie wina z rana :(

Gość gość
Ja tez dzisiaj miałam ochotę się napić wina, piątka :D I też mam problemy ze starszakiem. Poważne dosyć. Ile lat ma Twój szkolniak? Głowa do góry, zawsze mogło być gorzej ;)

Gość gość
Straszy ma 6 lat i paskudny charakter.Zbuntowany, zawsze w kontrze, wszystko na nie. Myslalam, ze zakupy mnie odstresuja ale nawet ogladac ubran mi sie nie chcialo :) A jak u Ciebie ?

Gość gość
Ja tak miałam wczoraj i przedwczoraj. Sama w domu z dwulatkiem i 10miesiecznymi bliźniakami. Już z nerwów nawrzeszczałam na tego starszego i sie naprzeklinałam apotem przyszedl dół że co ze mnie za matka. Siedziałam i ryczałam a małe rozrabiały w najlepsze. Tak na prawde potrzebowałam godziny snu i małego drina i mi przeszło.Doskonale Cie rozumiem. Dziś już synuś poszedł do żłoba,ta z tą dwójką już jest lepiej. Właśnie śpią więc nawet chwila na kompa sieznalazła;)

Gość gość
wiem, ze to przejsciowe:) ale bywaja takie dni, ze zyc sie nie chce.. ja siedze na kompie, nie zascielilam jesczze lozek .Maly oglada bajki Podniesc tylka mi sie nie chce.Wole czytac art " jak zmienic swoje nastawienie do zycia : ;)

Gość gość
dziś - podziwiam cię :)

Gość gość
Ja mam trójkę, najstarsza w szkole ale mega daje popalić, krnabrna i pyskata Średni ma dwa lata a najmłodsze 5 miesięcy.. z tą dwójką jestem non stop, pomocy znikąd Mąż wraca po dwudziestej Wczoraj na serialu napilam się piwka A na ciuchy póki co kasy brak

Gość gość
Jezu, współczuję wam... I ZEEERO DZIECI