Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tego w tv nie pokażą

Polecane posty

Gość gość
no i co z tego? wystarczy, że pokarzą to w gazecie polskiej. jakby pokazali to w tv to by nie spełniło swojej roli. na wegrzech nie ma żadnej rewolucji społecznej jak ci sie zapewne wydaje. co sie zatem dzieje? polecam mapy gogle i nazwe patrona. na ukraine "wolność" przyniosło USrA na węgru ruskie a po drodze sie mineli i nawet dzień dobre se nie powiedzieli:)

Gość gość
w końcu tym wszystkim agentom, wojskowym i innym ludziom, którzy wierzą, że wróg stoi u bram trzeba dac powody do takiej wiary bo inaczej przestaliby wierzyć.

Gość gość
czyli mamy ukraine prawie po wołge i węgry po austrie i ten burdel który został po jugosławii. na południe od tego burdelu jest grecja, którą oddano w ramach hipoteki bankierom. niezły kawałek ziemi. w dodatku mozna tam obecnie robić praktycznie wszystko czego dusza zapragnie jak sie ma kase:) gaz, ropa nielegalni "imigranci" w ciężarówkach, narkotyki, handel zywym towarem. z rumuńskiej transsylwani kieruje tym pewnie wielka loża wampirów karpackich:D

Gość gość
koorfa że ja na to jeszcze nie wpadłem. zamiast szlajać sie po jakichs holandiach i szkocjach trzeba mi było walic na ukraine. ehhh. coś sie pomysli jeszcze.

Gość gość
orientuje sie ktos co tam sie dzieje obecnie na granicach?