Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z czego się robi zupę ogórkową?

Polecane posty

Gość gość

Witam dodam  że nigdy nie gotowałam a chciałam zaimponować mojemu chłopakowi, słyszałam że jest taka zupa o nazwie "ogórkowa" czy ktoś mi powie z czego się ją robi? Trzeba jakieś warzywa a może są w torebkach żeby zalać wodą i gotowa? Doradźcie mi coś aby mu smakowało, muszę mu zrobić jak wróci po pracy po godz 16stej Ania 27

Gość gość
nakup 3 kilo kapusty kiszonej ugotuj to z wywarem ze slodkich burakow a na koniec naszczyj do zupy bedzie zachwycony zarowno smakiem jak I aromatem :D

Ja zawsze kupuję słoik ogórków kiszonych i słoik konserwowych, nakładam po kilka na talerz, wlewam trochę sosu i dolewam wody i podgrzewam w mikrofali. Zawsze jest bardzo dobra.

Gość gość
matko, ale ci rady dają Skoro nie potrafisz gotowac to idz do jakiegos wiekszego sklepu spozywczego, kup 2 opakowania zupy ogorkowej Profi, wlej do garnka, podgrzej, zapraw smietana i pycha :)

Gość gość
" Silene dziś Ja zawsze kupuję słoik ogórków kiszonych i słoik konserwowych, nakładam po kilka na talerz, wlewam trochę sosu i dolewam wody i podgrzewam w mikrofali. Zawsze jest bardzo dobra. " X Ta idiotka jest jakas upośledzona :D

Gość gwoli wyjasnienia
zapytaj wujka Google on ci poda przynajmniej 20 roznych przepisow...i na powaznie :D

Wcale nie jestem uposledzona, ponieważ mój mąż zawsze ze smakiem ją zajada. nasz półroczny synek także,

Gość gość
Zupę ogórkową z czego? Oczywiście z papryki i cukinii

Gość gość
nakładam po kilka na talerz, wlewam trochę sosu i dolewam wody i podgrzewam w mikrofali x Super przepis na ogórkową :P Ja pierdzielę, żeby baba nawet zupy nie umiała ugotować, masakra jakaś!

To jest zupa i jest wyjątkowo dobra. Mam też podobny przepis na pomidorową z pomidorów z puszki.

Gość gość
Ty półrocznemu dziecku dajesz do jedzenia kwas z ogórków? Na dzieciach się nie znam, bo jeszcze nie mam, ale to chyba nie najlepszy pomysł!

Gość gość
Kobito, masz 27 lat, a jesteś tak infantylna, że szkoda słów. Internet dla ciebie istnieje chyba tylko po to, żebyś wypisywała bzdury w nim. Nawet mało rozgarnięta kobieta, wie, że wystarczy w google wpisać: zupa ogórkowa, a będziesz miała z tysiąc przepisów na tą zupę. Radzę korzystać z googli, to nie boli, a może nie tylko nauczysz się gotować zupę ogórkową :P

Gość gość
A co to są te google? Można to kupić w sklepie sportowym?

Gość gość
Ok to sobie kupię w OBI I mówicie żeby w nich gotować tę zupę?