Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina555888

dlaczego ludzie mnie lekcewaza?

Polecane posty

Gość karolina555888

Zawsze staram sie byc Mila. Wsxystkim pomoc. A nawet nie man kolezanki. Jak do ktorejs zagadam na face co slychac to odpisuja mi w jednym zdaniu. Jak zaproponuje spotkanie to zawsze slysze " to zgadamy sie w ktorys dzien" po czym nastepuje milczenie. Jedna znajoma dwa tyg temu sie przeprowadzala do nowego mieszkania. Dzis do niej pisalam. Pytam czy dobrze sie jej mieszka I wogole co slychac to dostalam odp "dobrze." Co jest nie tak ze mna ze ludzie mnie lekcewaza I wogole nawet nie maja ochoty mi odpisywac nie mowiac o spotkaniu? Nie jestem zadnym ponurakiem a mimo to nikt nie potrzebuje mijego towarzystwa. Jakies rady? :)

Gość gość
moze trafiasz na takie zajete towarzystwo?

Gość gość
myślę, ze problem tkwi w nich, a nie w Tobie. Teraz takie czasy, że ludzie generalnie chcą się mniej spotykać. Może im się już nie chce bliżej poznawać kolejnej osoby bo już mają znajomych, ale to tylko źle o nich świadczy. Ludzie są coraz bardziej prymitywni i wycofani. Ale się nie martw, jeszcze w swoim życiu znajdziesz wartościową przyjaciółkę czy przyjaciela, a tamci znajomi tych ludzi i tak się wykruszą, wtedy napiszą do Ciebie :)