Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca licencjacka!

Polecane posty

Gość gość

Hej! Czeka mnie pisanie pracy licencjackiej i totalnie nie wiem jak zacząć, jakie są wymogi i standardy... promotor nie jest zbyt pomocny niestety, pomóżcie! :(

Gość gość
Takie informacje są zazwyczaj na stronie uczelni albo wydziału (albo instytutu). Są precyzyjne wymogi dotyczące spisu treści, szerokości marginesów itd., więc to zawsze jest publikowane.

Gość gość
Poszukaj na stronie internetowej uczelni - powinny tam być podane wymogi dotyczące pracy licencjackiej.

Każda uczelnia ma trochę inne standardy. Umiałaś zapytać na forum to i na pewno na stronie wydziału/szkoły będziesz potrafiła znaleźć.

Gość gość
Praca licencjacja jest najgorsza, bo pierwsza praca w takiej formie, a trudno się pisze, gdy nie wiesz jak to ma wyglądać. Potem pod tym kątem będzie łatwiej. Ja pisząc swoją też korzystałam z tego serwisu, o którym już wcześniej pisano http://www.pracedyplomowe.edu.pl/. Polecam skorzystać.

Gość Pinka12
Zaglądałam tam dość często kiedy pisałam swoją pracę i licencjacką i magisterską. Dużo fajnych informacji można tam znaleźć.

Gość gość
Ja miałam bardzo mało czasu na napisanie mojej pracy więc zgłosiłam się do http://www.pisanie-pomoc.pl/ Na bieżąco dokonywali wszystkich poprawek zleconych przez promotora, a na koniec dostałam raport antyplagiatowy więc na obronę szłam na luzie ;)

Gość martinek8282
Oferuję pomoc, redakcję i pisanie prac magisterskich, licencjackich, wg standardów uczelni. RÓWNIEŻ PRACĘ BADAWCZE .Posiadam 10-letnie doświadczenie w pisaniu prac, co pozwala mi właściwie podejść do każdego tematu i problemu naukowego. Pomagam w skonstruowaniu planów do prac, zebraniu literatury, opracowaniu badań. Wykonuję korekty gotowych prac oraz pomagam w dokończeniu już rozpoczętych. Realizuję zlecenia z zakresu medycyny, dietetyki, psychologii i zarządzania. Oferuję wygodny i sprawny system współpracy, Moją pomoc cechuje indywidualne podejście do każdego zagadnienia, jak również zrealizowanie go terminowo i na wysokim poziomie naukowym. Kontakt ze mną pod adresem e mail: martamorawska13@wp.pl

Gość gość
Tez korzystałem z www.pisanie-pomoc.pl i nie ma co się czepnąć. Napisali na czas i bez sciemy. Dobry kontakt. Ja polcema.

Gość gość
www.redagowanie-sos.pl oni mi pomogli i polecam.Trzymali się wytycznych i nie było problemów.Sa Ok