Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko pytam111

Mam 30 lat i rzadko mam poranny wzwód

Polecane posty

Gość tylko pytam111

Witam, już od dłuższego czasu zauważyłem, że bardzo rzadko mam poranny wzwód.Jeszcze jakiś czas temu poranny wzwód był u mniej normą, tzn z reguły był, bardzo rzadko się zdarzał jego brak.Mam 30 lat.Czym to może być spowodowane? Udać się do lekarza specjalisty ?

Może stres? Alkohol? Niedrożność naczyń krwionośnych.. Lub po prostu spadek libido.. Aha, jestes prawiczkiem?

Gość gość
Zmień partnerkę ;-)

Gość gość
poranny wzwód nie pojawia się zawsze ale pojawia się gdy mamy pełny pęcherz pytanie czy poza porankiem masz problem ze wzwodem czy nie

Gość gość
Mam podobny wiek i dylemat, z tym że byłem już u urologa. A ten po badaniu wypisał mi receptę na viagrę :-(. Taka wiadomość dla mnie jak koniec świata. Do końca życia na pigułkach dramat. Odbiera mi to chęć do jakiegokolwiek angażowania się w związek.

Gość gość
Mam 50+ i jeszcze mi nie wisiał rano nigdy. To podobno wskaźnik zdrowia.

Gość gość
Jak nie rano patze stop to zonka jest bardzo szczesliwa. Jak nie to sam jej mowie, ze w takim dniu powinna miec kochanka. Ona sie slodko usmiecha slyszac te slowa....

Gość tylko pytam111
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. samansara stresu nie mam żadnego.Alkoholu prawie nie piję.Nie, nie jestem prawiczkiem. gość wczoraj nie, nie mam problemu ze wzwodem. Kilka lat temu miałem robiony zabieg na żylaki powrózka nasiennego.Po jakimś czasie od tego zauważyłem coraz rzadszy poranny wzwód.Byłem kilkanaście miesięcy temu u urologa (ale nie z porannym wzwodem) odnośnie tego zabiegu.Stwierdził, że zabieg została bardzo dobrze wykonany.Ta wizyta była u innego urologa, nie tego który robił mi ten zabieg.