Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowy facet a jednoczesnie stary, co robić?

Polecane posty

Gość gość

od 1,5 roku znam faceta, kolegujemy się on ma 32 , ja 31 lat. On chce założyć rodzinę, mieć dzieci. Jest gotowy na stabilizację, z czego ja się ciągle śmiałam. Wiem, że mu się podobam ale zawsze traktowałam go tylko jak kolegę. Po wspólnych wakacjach wszystko się zmieniło. Chciałabym się z nim spotykać, dałam mu to do zrozumienia. On wraca teraz z zagranicy, chce ze mną poważnie porozmawiać na ten temat, ale nie wiem co i jak Czy warto się odsłaniać i mówić w 100% o swoich uczuciach, czy grać trochę niedostępną? Nie wyobrazam sobie powiedzieć facetowi wprost że TAK, chce mieć rodzine, dzieci, męża. Bo pomyśli że jestem desperatką jak byście się zachowali?

Gość gość
No co powiedz mu że chcesz z nim być i zobaczycie jak los sie potoczy

Gość gość
moja rada to powiedz mu szczerze o swoich uczuciach, czego oczekujesz bo tylko to ma jakiś sens w tym krótkim życiu. Ja mam 25 lat jakieś półtora roku temu poznałam chłopaka i on zawsze twierdził że czas sie ustatkować rodzina te sprawy... ja jestem zdania ze warto czekac na prawdziwe uczucie bo nie jestem pewna tak na prawde co do niego czuje, duzo utrudnia tez to ze on jest niesmialy, a ja bardziej taka bierna i ja czekałam na jakis krok z jego strony a on był w tym wszystkim bardzo powolny. No i tak przestalam sie z nim spotykac, nigdy nie powiedzialam mu ze gdyby byl bardziej zdecydowany to pewnie by nam wyszlo, teraz odzywal sie do mnie niedawno ale ja juz nie wiem czy chce z nim byc, takze jesli nie zadzialasz zdecydowanie to moze cie ominac cos fajnego w życiu pozdrawiam!