Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uzalajacy sie koles to nie mezczyzna to ciiota

Polecane posty

Gość gość

gardze takim podgatunkiem, zle geny musza wyginac ! Nie wiazcie sie kobiety z pseudo-facetem beksa i oferma zyciowa, ktory nic nie robi a biadoli tylko. Tacy kolesie zawsze sa bierni, leniwi, nieporadni, mamisynki, z takim dzieckiem nie ma zwiazku, jest meka, widze po koleankach. To przestroga dla was, nie marnujcie sobie zycia swiadomie ! Jak uslyszycie od kolesia, ze wszyscy wszyscy faceci maja najgorzej na swiecie, ze zycie mezczyzny to trud, meka i walka o zycie kazdego dnia bo moga zginac nie dozyc dnia kolejnego, ze tylko faceci maja zle, tragicznie i traumatycznie w zyciu i najnajnajgorzej jak nikt inny to wiedzcie, ze taki koles jest leniem, ktory nic nie robi i czeka az ktos da mu wszystko na tacy, jestem bierny, roszczeniowy czlowiek i mysli ze nalezy mu sie wszystko za nic wtedy nalezy uciekac ! Pozytku z takiej ciiioty nie bedzie nigdy ! Takich toksycznych facetow trzeba ucikac !

Gość gość
Chciałabyś panno żeby facet zarabiał całymi dniami tyrał i tobie oddawał swoje pieniądze? Nie powinnaś szmato dostać ani centa

Gość gość
Bo to prawda. Nie macie tak źle jak my mamy to tego nie rozumiecie. Życie mężczyzny to ciągła walka z problemami, nie tylko swoimi. Ja czasem mam tego dość.

Gość gość
Zgadzam się! Tak samo jak należy unikać grubych i brzydkich kobiet. Jeszcze jak do tego są agresywne i roszczeniowe to już masakra! Nie spotykajcie się faceci z takimi babami, niech zdechną w samotności, nie przekazując genów!

Gość niezaradny_9
ojej jak mi źle, kto mi pomoże, nimom pracy i mama mi nie pozwala wychodzić ze stajnie

Gość gość
Użalające się laski też są żałosne. Też mają roszczeniową postawę, liczą zawsze, że to facet wszystko za nie załatwi, podwiezie, wyręczy, a one będą leżeć i pachnieć. Zarabiać też ma facet, mieszkanie też ma mieć, a królewna z drewna przyjdzie na gotowe. I jeszcze taka nie potrafi ugotować, nic zrobić w domu, najwyżej paznokcie pomalować. A w łóżku kłoda. Żal pl.

Gość gość
Do 20:28 No właśnie taki typ człowieka jest nargorszy czyli kobiety.