Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paradiso7

Mleczna kanapka Monte Snack jako 2 śniadanie

Polecane posty

Gość paradiso7

Ostatnio modne są tzw mleczne kanapki jako drugie śniadania do szkoły lub deser dla dzieci. Miałam możliwość testowania takiej kanapki firmy Zott Monte Snack. Nie jestem za tym by dawać dzieciom do szkoły słodycze, ale mała słodka przekąska poprawi nastrój pod warunkiem, że jest zdrowa. Prześledziłam skład i jak w większości tego typu produktów do zdrowych nie należą. Smak jak dla mnie bez rewelacji, ale czasem można po nią sięgnąć w ramach zapotrzebowania na słodką przekąskę.Dzieciom smakuje, bo zawiera czekoladę i słodką mleczno owocową masę. Reasumując czasem można sobie na nią pozwolić, choć najpewniej i najzdrowiej dawać dziecku do szkoly owoce.

Gość gość
tak, wiemy, że pewien spamerski portal wziął kasę za zrobienie temu góoóownu spamerskiej reklamy. tak, wiemy, że ty jesteś kolejną żałosną spamerską piiizdą, opłaconą przez ten portal i reklamującą to góóówno za pieniądze. wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj! wypppiierdalaj!