Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy polecielibyscie na komunie

Polecane posty

Gość gość

Sprawa dotyczy wprawdzie przyszlego roku ale zaczynam sie juz powoli zastanawiac czy leciec na komunie siostrzenicy męża czy nie. Siostra męża mieszka na Islandii. Tak jak również 3 jego rodzeństwa. Zdecydowała się organizować komunię dziewczynce tam. Powiedziała,ze nie wyobraża sobie aby męża tam nie było. Tylko,że bilety na Islandię to wysoki koszt ( ok 1800 zł za dwie osoby w dwie strony).Dochodzi jeszcze koszt prezentu. Co byście zrobili?

Gość gość
Szukaj tanich biletów i na Islandię. Masz powód i witaj przygodo.

Gość gość
ja bym nie pojechała,szkoda by mi było kasy

Gość gość
Nie wiem czy się da. Jest to określony termin a tanie bilety zdarzają się raz na jakiś czas i często na dwa dni przed wyjazdem. Tak więc opcja raczej odpada.

Gość gość
tanie bilety kupuje sie z duzym wyprzedzeniem. ja z mezem i corka bylismy w tym roku na weselu w Anglii za niecale 600 pln w obie strony

Gość gość
Islandia to nie Anglia :) Jeśli byłoby to Uk to polecielibyśmy bez problemu. A te 1800 zl w dwie strony to z wyprzedzeniem i to sporym. Jeśli mielibyśmy kupować w ostatniej chwili to cena rośnie nawet do 3000 zł. Niby są jakieś promocje ale zwykle z Gdańska ( wolelibyśmy z Warszawy) i w wybranych terminach. Wtedy w dwie osoby można polecieć za 1000 zł.