Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sponsor Konkursu

KONKURS !!! na najładniejsze i najbardziej zadbane stopki kafeterianek

Polecane posty

Gość bambolero malpa notowany pl
Jakieś pół roku temu była tu użytkowniczka Queen of Disaster, nie mam pojęcia, czy tu zagląda? Mam w skrzynce kilka zdjęć jej stópek, ale nie jestem upoważniony do ich rozpowszechniania, a szkoda, bo robią wrażenie :)

Gość spontanogier
Kobiece stopki bardzo na mnie działają zwracam uwagę na nie wszędzie. Lizalem piescilem małego nimi itd. Nie mam świra na ich punkcie kecz jest w nich co co nas podnieca

Gość Sponsor Konkursu
Teraz już wiem że nie do końca opracowałem regulamin konkursu:) powinny też być podkategorie : 1. Zadbane stopy. 2. Zgrabne i symetryczne. 3. Lakier na paznokciach. 4. Delikatne pięty. 5. Brak haluksów. 6. Stopki w pończochach, rajstopach, gołe.

Gość gość
to dziwne ale ostatnio poznałem dziewczyne piękną o zgrabnych nogach, cudownym głosie i zadbanych pietach ale niestety miała haluksy z drugiej strony od strony małego palca to mój pierwszy taki przypadek wyszło to na jaw jak ściągałem jej rajstopy i buty by zrobić jej minetkę, minetkę zrobiłem ale stóp nie dotknąłem

Gość gość
A ja mam grube platfusy z grzybicą. Chcecie zobaczyć foto??? A... jeszcze pękające pięty

Gość Sponsor Konkursu
Bardzo trafne spostrzeżenie Diabliczka:D tego głosu nie bierzemy pod ocenę nie liczy się kształt ale całokształt kobiety:) nie chcę nalegać ale może weźmiesz udział w konkursie:)

Gość Sponsor Konkursu
Czyżby niewygodne buty Diabliczko? jeśli tak to je wyrzuć a Sponsor Konkursu zrekompensuje straty:) jeśli masz śliczne stopy to za wszelką cenę musisz o nie dbać

Gość Sponsor Konkursu
to w drodze wyjatku Diabliczko dla Ciebie podam Ci prywatny adres konkursu organizator@onet.com.pl tam osobiście ocenię piekno Twoich stopek

Gość Sponsor Konkursu
Zanim mnie osądzisz zastanów się......... nigdy nie podzielę się skarbem który jest tylko dla mnie, który będę mógł bez końca podziwiać:D