Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam się zupełnie

prośba o pomoc w wyborze laptopa

Polecane posty

hej proszę kogoś kto się zna na tym o pomoc w wyborze ,wybieram się dzisiaj do media markt bo to coś z czego teraz pisze to antyk :D Mam do wydania max 1500 zł ,wiem niedużo ,no ale takie życie bidnej studentki:( Do czego potrzebuję lapka: 1) na pewno nie do gier ,nie interesuje mnie to 2) dużo oglądam filmów z neta ,jak i z dysku dvd 3)dużo youtube 4) ściągam filmy ,muzykę i e booki 5)dużo śmigam po necie,będę potrzebowała zainstalować program do obróbki zdjeć (nie musi być najnowsza wersja) 6)rzecz jasna musza byc wbudowane głośniki(chyba zawsze są ?) 7)kamerka i nagrywarka płyt ,żebym sobie mogła nagrać i film i nutkę 8) no po prostu żeby wszystko ładnie hulało i sie nie wieszało. Nie wiem na co jeszcze zwrócić uwagę bo kompletnie sie nie znam na tym. Podaję link( nie nie jest to spam) z lapkami które wybrałam,proszę patrzyć tylko na te 15,6 cali i tylko hp http://www.mediamarkt.pl/laptopy-i-netbooki_notebooki,hp?query=&outlet=&id_listy=&kat_id=533&cena_od=&cena_do=1500&producent[1175]=1175 Z góry bardzo dziękuję za pomoc !

niestety link nie wchodzi w całosci,proszę wpisac po lewej stronie parametrów do 1500 zł i w marce hp. Dzięki :)