Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na poznanie imienia rozmówcy? (ZDRADA)

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jak w łatwy sposób dowiedzieć się imię osoby z którą rozmawia się przez telefon. Oczywiście ona nie może wiedzieć że ja to ja ;-) To musi wyglądać na pomyłkę. Podejrzewam moją żonę o zdradę. Mam jej bilingi i chcę sprawdzić numer telefonu oraz imię rozmówcy bo żonka kontaktuje się z tym numerem tylko wtedy kiedy nie ma mnie w domciu.

Gość gość
Powiedz, że jest to ankieta :D Sprawdzacie jakie męskie imiona są najczęściej spotykane w Polsce :P

Gość gość
Przeczytalem ten post i coś mi się przypomniało:/ Moją ex przyłąpałem kiedyś na podejrzanych telefonach. Sprawdziłem wszystko i okazało się, że miałem rację. Szła w zaparte do ostatniej chwili, klękała na kolanach i przyrzekała, że nie zdradza :D:) Po tym jak z nią zerwałem, oficjalnie byłą z tym drugim :)

Gość gość
To właśnie moja żona robi podobnie. Kłamie na kolanach dosłownie. Nie dawno odgadłem hasło na jej FB i widziałem rozmowę która dała mi jasno do zrozumienia. Głupi nie zrobiłem print shota i kiedy zrobiłem jej awanturę z powodu tego co przeczytałem...ona szybciutko skasowała tą rozmowę i wyzwała mnie od czubków że coś źle przeczytałem i że to ja jestem tyranem bo ją maltretuje psychicznie...o coś czego nie ma ;-) Pierwsza zasada...i chyba jedyna ... ZAWSZE MIEJ DOWODY BO BABA KTÓRA ZDRADZA BĘDZIE KŁAMAĆ DO KOŃCA! Dlatego siedzę już cicho i zbieram dowody. Mam bilingi rozmów...mam dwa numery do sprawdzenia. Jeden numer to chyba jej kumpelka...a drugi to Pan X...z bilingu wynika, że gada i pisze z nim tylko wtedy...kiedy nie ma mnie w domu. Od tej awantury na bilingu przestał widnieć ten numer...ale ostatnio znalazłem w domu doładowanie do telefonu gdzie numery mamy na abonament. Powiedziała, że musiała doładować konto dla koleżanki...ale to jak doładowała jej konto...czy dzwoniąc...czy wysyłając jej kod smsem...tego już nie mogła udowodnić. Następny krok to podsłuch. Moja żona jest bardzo ostrożna. Wie, że coś podejrzewam bo skakałem jak palant kiedy zacząłem się domyślać. Pytałem ją o te wszystkie jej wpadki i głupi czekałem na szczerą i prawdziwą odpowiedź z jej strony!

Gość gość
Kiedyś jeszcze pamiętam, że leżeliśmy w łóżku(niedziele rano) nagle ona dostaje sms'a... Pytam się jej kto? odpowiedziala, że koleżanaka. Więc, ja mówie pokaż mi tego sms'a, na co ona, a już skasowałam...bez komentarza Przyszedłem kiedyś do jej domu(mieszkała z rodzicam) w telefonie stacjonarnym, chciałem tak z ciekawości sprawdzić ostatnio wybrane numery.Po prostu miałem intuicje. I co tam zobaczyłem ? Numer tego kolesia wybierany kilkanaście razy w tym chwilę przed moim przyjściem. To już praktycznie był koniec 4 letniego związku. Kolego jeśli twoje podejrzenia sie potwierdzą, pisze z własnego doświadczenia, to nie mam sensu tego dalej ciągnąć, bo sie wykończysz. Są na świecie kobiety, które zawsze będą zdradzać, kłamać w żywe oczy, bo po prostu tak już jest ich natura, i z tym nie wygrasz. Najlepsze wyjście to odejść od takiej kobiety.