Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK BIĆ KOBIETĘ uczy muzułmański duchowny (video)

Polecane posty

Gość gość
Wniosek? Po nerach, po nerach. Ewentualnie w brzuch. Szkoda, że ten dupek nie powiedział jaki odsetek tych bitych kobiet we Francji jest islamskiej wiary.

Gość gość
Boże! To są psychole! Nie wolno ich tu wpuścić do nas, bo później to już kwedtia czasu!

Gość gość
Nie chcę, żeby ta dzicz nas zastraszała jak w europie zachodniej. Trzeba coś zrobić..

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Namysłów to dobre piwko a kobiety trzeba bić jestem za, bo jak sie ich nie bije to zdradzają szmaty oraz puszczają się na prawo i lewo.

Gość gość
według mnie jest trochę racji w tym co on mówi.

Gość gość
Pamiętajcie kto się zgadza by unia narzucała islamistów (po, nowoczesna, twój ruch palikota, sld), a kto przeciw (r*****arodowy, k***in i pis). Wybierzcie dobrze 25go, bo idą trudne czasy i musimy mieć patriotów jak Orban u władzy by nas chronili, a nie sprzedawczyki!

Gość gość
Pamiętajcie kto się zgadza by unia narzucała islamistów (po, nowoczesna, twój ruch palikota, sld), a kto przeciw (Ruch Narodowy, Korwin i Pis). Wybierzcie dobrze 25go, bo idą trudne czasy i musimy mieć patriotów jak Orban u władzy by nas chronili, a nie sprzedawczyki!

Gość gość
trza czasem liścia z backhandu wypłacić durnej babie taka prawda

Gość gość
Okropne co ten koleś wygaduje! :o

Gość gość
Po obejrzeniu tego filmu nasuwa się wniosek, że ci muzłumanie są chorzy, oni są zaprzeczeniem naszej cywilizacji, a już równouprawnienia zwłaszcza. Brak mi słów :(

Gość milam
Szokujące, że można tak się wyrażać o kobietach. I dzicz, dla której ten idiota jest pół-bogiem będzie mieszkać w Polsce? To jakiś żart ponury... :(

Gość gość
Absurd jakiś :(

Gość gość
"kobietę od czasu do czasu trzeba opierdolić jeśli ty nie wiesz za co ona będzie wiedziała" ten ciapaty ma rację

Gość gość
"Bijcie żony rano, w południe i wieczorem, nie mówcie jej dlaczego, ona już dobrze wie czemu" Dlaczego oni tak traktują kobiety ? coś w tym musi być...

Gość gość
powiem wam, że trochę ma ten gość racji w tym co mówi. Jestem facetem.

Gość gość
Oni są o 180 stopni różni od nas po prostu. My mamy wartości, a oni nie. Oni rozumieją tylko siłę. Nie wolno ich wpuszczać za wszelką cenę!

Gość gość
U nas się chroni kobiety i dzieci, a u nich one są najmniej warte i facet może je zabić wg kaprysu. Chorzy ludzie :o

Gość gość
ale przynajmniej mają porządek w chałupie, a nie to co u nas. Wieczne suszenie głowy o d**erele. Dastanie taka z bata i jest spokój

Gość gość
Ten muslimski duchowny to psychol, choć niestety z tego co czytałam i oglądałam reportaże to oni wszyscy tacy są i traktują kobiety jak g****o, gwałcą, biją, zabijają dla kaprysu i najgorsze że ich prawo szariat to uważa za normalne :o Oczywiście białych facetów zabiją najpierw, później zgwałcą jego żonę, córkę czy siostrę :o

Gość gość
Oczywiście białych facetów zabiją najpierw, później zgwałcą jego żonę, córkę czy siostrę :o X Też słyszałam, że tak robią. Faceta zabijają, a babkę gwałcą i też zabijają lub biorą na niewolnicę dla wojowników :o

Gość kjtmhhdneng
Zapiszcie się do Ruchu Narodowego czy Młodziży Wszechpolskiej czy ONR czy gdzieś! A nie tylko siedzicie przed kompem i klikacie jak debile.. :o

Gość gość
Jak sie baby nie bije to jej watroba gnije! Tak gadacie na murzynow i muzulmanow ale tak was do nich ciagnie bo oni tacy mescy... Wy podswiadomie chcecie byc tak traktowane wy chcecie zeby wam mowic co gdzie kiedy i jak a jak sie stawiacie to chcecie by facet was lomotem ustawil do pionu!

Gość gość
Do frajera z 20.40 Jesteś zgłoszony plus spieprzaj dziadu!