Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie motylka czy bułeczkę?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o wygląd c*pki.

Gość gość
Mamy komplet,ja bułeczkę a moja partnerka motylka.

Gość gość
ja mam buleczke, buleczki najlepsze

Gość bella 86
Oczywiście, że mam motylka, bułeczki rzadko zdarzają się u dorosłej kobiety, a panowie którzy twierdzą, że podobają im się bułeczki,pewnie cipkę widzieli za zdjęciu lub w p****lu i długo nie będą widzieć w realu. :D :D:P

Gość gość
motylka mam ;) i ja i mój partner kochamy ją ;)

Gość gość
Dokładnie, bułeczki to wymysł branży chirurgii plastycznej, większość c**ek to motylki, raz większe, raz mniejsze. Poza tym dziewczyna w młodym wieku która ma bułeczkę, za kilka lat może mieć motylka, bo ciało się zmienia cały czas.

Gość gość
A jak ja te wargi mniejsze jedną mam większą troszeczkę od dugiej, ale jak stoję to nic mi nie wsytaje mam motylka czy bułeczkę? Jest po prostu asymetria

Gość gość
ja tez mam motylka, kiedys mialam z tego powodu kompleksy, ale moj maz ja uwielbia, wiec sie nie przejmuje. a czytalam kiedys wypowiedz faceta, ze woli motylki, nie lubi bułek, bo to dla niego przedłużenie d**y :D i nie widać cipki

Gość gość
No motylek to wyraźnie rozchylone wargi

Gość gość
A grubaski mają bułeczki czy motylki? Bo u nich c**ek nie widać, widać samo "rozcięcie" :)

Gość gość
ja mam "bułeczkę" jestem dorosłą kobietą i szczerze to jestem w szoku, nie wiedziałam ze wargi sromowe mogą wystwać. Ale generalnie wole swoją bułeczkę, bardziej mi się podoba, niż taki motylek.

Gość gośćm
Mi i mojemu penisowi,podobają się bułeczki,motylki,myszki :-):-):-)jedno czy drugie to jest to w czym, pragniemy zamoczyc nasze penisy:-)

Gość gość
Ja mam bułkę, ale nie jest idealnie zamknięta. I kiedyś też myslałam, ze większość tak ma :D Ale teraz wiem, że jest inaczej. Tylko ja nie potrzebuję nikogo obrażać bo nie mam kompleksów (a propos pani bella 86 dziś ).

Gość bella 86
18:28 pisząc swoją wypowiedź nie chciałam nikogo obrazić, moje posty należy traktować z przymrużeniem oka, czesto ukryta jest ironia. Celowo wybralam motylka ponieważ w wielu tematach,, panowie,, byli na nie, a tak naprawdę nie wiem jaką mam. Nie przkładałam tam lusterka, nie robiłam zdjeć, mojemu facetowi się podoba i to mi wystarcza. Większość kobiet nie powinna się przejmować opinią facetow z neta, ktorzy mogą tak naprawdę nie być facetami, nigdy nie wiemy kto jest po drugiej stronie.:)

Gość gośćm
Bella 86 hmm :-)nie śpisz?

Gość bella 86
Gośćm erotycznych snów Ci życzę:D