Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienna lilia 27

może to czas za założenie rodziny

Polecane posty

Gość jesienna lilia 27

Mam 27 lat. Jestem singielką- po kilku nieudanych związkach. Jestem sama mam pracę oszczędności planuję za 3-4 lata kupic swoje wymarzone mieszkanie żeby odciąc się od rodziny. Jednak brakuje mi tej drugiej osoby... Każdy kogoś ma, młodsi kuzyni, koleżanki, koledzy zmieniają stan cywilny choc nie zawsze to udane związki. Wszyscy się rozwodzą jakaś plaga po prostu... Jestem normalna zadbana uwielbiam nawiązywac nowe znajomości nie mam z tym problemu, pracuję wśród ludzi. Mam kolegę który wiem że coś do mnie czuję. Znamy się kupę lat...Jest dobrym kandydatem na męża nie pali czego nie znoszę! Nie piję tylko okazjonalnie jak ja, pracuje jest w miarę oszczędny, jest kulturalny i zachowuje się z klasą (byliśmy razem na weselu w czerwcu u mojego kuzyna). Bardzo go lubię chyba razem pójdziemy na andrzejki i pewnie sylwestra...W sumie podoba mi się... Tylko mam ten lęk że może się nie udac że znowu jak w poprzednich związkach wszystko się spierd...... To nie jest tego typu facet co zdradzi co będzie źle traktował kobietę . To facet z gracją kulturą . Nie chce byc samotna do końca życia a już niedługo 28 lat na karku :(

Gość gość
dokładnie,że o seksie nie wspomnę. jeżeli nie pasujecie do siebie w łóżku to prędzej czy później katastrofa.

Gość gość
Zreszta z tego co widze to laska nie rokuje dobrze,pomijajac,ze ma juz 27 lat bo nie to jest najwazniejsze to sadzi,ze jak z poprzednimi byla lipa to z tym tez bedzie. Wczesniejsze zwiazki nie sa odnosnikiem i nie patrzy sie na nowe z prespektywy bylych,bo kazdy nowy zwiazek to cos zupelnie nowego,innego bo to inny czlowiek. A jak juz na wstepie sie zastanawia czy aby nie bedzie podobnie to juz po niej.

Gość gość
Szukam takiej dziewczyny jak Ty i znaleźć nie mogę :P