Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałgorzataWAWA

Ja lubię D.Tuska i Platformę Obywatelską tylko PO

Polecane posty

Gość MałgorzataWAWA

Prowincja Polski i niziny społeczne zawsze będą narzekać ale fakt jest taki że platforma zbudowała polskę jako lokalnego lidera, wspaniały polski kraj. Nowe drogi, stadiony, samoloty, pociągi, nie widzicie tego? To wszystko dzięki Platformie Obywatelskiej i ich ciężkiej uczciwej pracy. Nie ma nic za darmo. W dowodzie wdzięczności oddam po raz kolejny na nich głos.

Gość gość
Ja Platformy nie trawię ale krew mnie zalewa jak widzę tę masę hejtu, gadanie jak to w Polsce jest źle i ilu ludzi chce głosować na PIS/Korwina/narodowców. Tyle, że z tego co widzę to na ogół są: - smarkacze, którzy nie pamiętają rządów PISu - znajomi z młodości, którym się nie powiodło w życiu.

Gość gość
puknij się w głowę, uważaj że jest dobrze? widać mafia CopyTrolling pod płaszczykiem PO (ministerstwa sprawiedliwości) jeszcze nie zapukała do twoich drzwi, hahha

Gość gość
smarkacze, którzy nie pamiętają rządów PISu x Za pisem to ja nigdy nie byłem i nie będę, ale rządy pisu z tego co pamiętam były bardzo krótkie, więc nijak tego oceniać nie można w porównaniu do platformy. Jestem też realistą i zdaję sobie sprawę z tego co zrobiła platforma... stadiony, pociągi, samoloty, drogi... to wszystko jest na kredyt, dziś mamy większe długi niż za Gierka z tą różnicą że Gierek budował ludziom tanie mieszkania i fabryki, skłócenie nas z Rosją, wydymanie Grupy Wyszehradzkiej, wchodzenie w tyłek Amerykanom i Izraelowi, słuchanie się we wszystkim Merkelowej... dziś nikt się z nami nie liczy, nawet małe Węgry mają swoje zdanie w przeciwieństwie do naszych polityków i to dotyczy wszystkich frakcji od 89 roku.

Gość gość
Już kampania się zaczęła na forum? Ile wam płacą za trolowanie? Macie wolne etaty chętnie bym sobie dorobił :)

Gość gość
PIS jedzie właśnie na tym schemacie: nikt się z nami nie liczy, nic nie znaczymy etc. Tyle, że gdy PIS rządził to Polska wypadła z grupy krajów 'liczących się' a gdy wygrała Platforma zachodni politycy mieli wreszcie partnerów do rozmowy. A gdy PIS zacznie znów rządzić, a zacznie, znowu będziemy coraz bardziej izolowani w Europie. Będziemy się liczyć ale w Grupie Wyszechradzkiej a to jednak zupełnie inna skala.

Gość gość
Trzymając z małymi i będąc w grupie liderem możemy więcej zdziałać niż ulegając USA i Niemcom... te kraje nic nie dają za darmo, dostaliśmy część kasy na drogi z UE (pozostała część to kredyty), ale w zamian musieliśmy kupić materiały za granicą i zatrudnić do budowy obce firmy, czyli nie dość, że teraz spłacamy ten kredyt, to jeszcze dochód firm budujących drogi ominął nasz US. Kupiliśmy F-16 i gdzie masz te offsety? Teraz zamawiamy Black Hawk-i a jeszcze 20 lat temu to od nas kupowali śmigłowce, nawet kupiliśmy od Niemców przechodzone czołgi do kapitalnego remontu. Kupiliśmy drogie Pendolino, a Niemcy, Hiszpanie, Francuzi kupują od nas pociągi PESY. Niemcy z Rosją chcą przeciągnąć kolejną rurę z gazem omijającą Polskę, wykluczyli już nas z rozmów o Ukrainie, po cichu przegłosowali ustawę o emeryturach dla Żydów z Izraela, a chcieli też jeszcze dać im odszkodowania za szkody wyrządzone w czasie wojny, bo podobno wybiliśmy więcej żydów niż Niemcy. Dziś w europie jesteśmy nikim i taki jest fakt, jesteśmy jedynie rynkiem zbytu dla obcego kapitału. Politycy mają dbać o dobro własnych obywateli, a nie o obcych, nawet jeśli ma się to odbyć kosztem wizerunku.

Gość gość
widocznie autorka i inii co głosują na PO lubią być ******* w dupsko :D

Gość gość
I tak będę jak to nazywasz "r****** w dupsko" niezależnie od tego kto wygra. Więc wolę żeby to robił ktoś kto będzie przy tym delikatniejszy.