Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kształty sromu są najczęściej spotykane?

Polecane posty

Gość gość

Tak mnie zaciekawiło, bo na różnych tematach jest przerzucanie się, które lepsze - a mi nie o to chodzi. Po prostu ciekawi mnie to czy serio część kobiet aż tak sie odróżnia od większości i stąd te kompleksy ( z obu stron bo i"pedofilskie bułki" i "ochłapy mięsa" są wyzywane). Ja zakładam, że większość kobiet jest gdzieś pomiędzy. Tak jak ze wszystkim. Jedne będą nieco bardziej motylowe, inne bułeczkowe, ale i tak będą gdzieś po środku. A jak jest?

Gość bella 86
Musisz zobaczyć kilka egzemplarzy i wtedy znajdziesz odpowiedź. :D

Gość gość
Dużego doświadczenia nie mam, ale na 6 kobiet 4 miały motylki, a 2 bułeczki.

Gość gość
No właśnie oglądać nie bardzo mam jak :P A z neta nie ma co patrzeć bo tu dla każdego coś dobrego. gość dziś Te motyle to serio były takie mega wystające itd? A bułki malutkie?

Gość gość
Aż tak dokładnie się nie przyglądałem, a już na pewno nie oceniłem długości warg, przy motylkach wargi były wyraźnie widoczne bez konieczności rozwierania szparki, przy bułeczkach trzeba było je rozchylić aby zobaczyć te fałdki, poza tym dla mnie nie ma żadnego znaczenia czy kobieta ma motylka, czy bułeczkę, oba rodzaje c**ek są śliczne o ile kobieta dba o higienę i o ile czuje się coś do tej kobiety.

Gość gość
Czyli myślę, że to nie było jakieś ekstremum, bo inaczej to byś pamiętał. Po prostu wychodzi, ze to co się wmawia, szczególnie o motylach, jak to metrami normalnie wystają i wachlują na wietrze jest ostro przesadzone.

Gość gość
Nie myśli się o takich rzeczach i nie ma się głowy do oceniania kiedy człowiek jest podniecony i widzi rozchylone kobiece uda i wilgotną szparkę.

Gość fan war
Ja z kolei najbardziej sobie cenie mięsiste wary z wielką łechtaczką, jak np. u pań trenujacych kulturystykę. Jest co pociumciac w wziąć w usta. Z tzw. bułeczka nie ma co robic, to w/g mnie najgorszy z mozliwych wariantów sromowych.