Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dla was też to zycie jest taki trudne?

Polecane posty

Gość gość

Bo dla mnie strasznie :O Nie wiem czy innym wszystko tak łatwo przychodzi? Bo takie mam wrazenie... Ja sie musze nameczyc zeby cokolwiek osognac przewaznie

Gość gość
Takie są czasy, ja też latami się dorabiam i dalej góóówno wielkie mam. Tak to już jest jedni mają wszystko na starcie drudzy muszą ciężko charować i ledwo starcza na podstawowe rzeczy

Gość gość
Mnie nie chodzi tylko o pieniadze ( chociaz tez), ale o każda dziedzine, jesli bardzo ciezko na to nie będę pracować ( na wygląd, na przyjaciół itd) to tego nie będę miała. Stać mnie na wiele, ale dopiero jak daje z siebie wszystko

Gość gość
Dla mnie jest mega trudne :( problemy z pracą, zawsze musiałam stawać na głowie by coś znaleźć gdy innym przychodziło to bez problemu bo załatwił tatuś czy mamusia bo mieli znajomości. Problemy osobiste nie mogę donosić ciąży straciłam już 3, a wszystkim dookoła rodzą się dzieci nawet małolatom po kilkanaście lat a ja staje na głowie i mi się nie udaje :( jestem zmęczona tym swoim staraniem i walczeniem o wszystko bezskutecznie :(

dla mnie nie, ale to dlatego, ze ja mam male wymagania i np cale zycie moglabym mieszkac w kawalerce.