Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się kochanka! Mężczyźni wypowiedzcie się!

Polecane posty

Gość gość
Nie rozumiem po co święci tu wchodzą. Temat jest jest chyba czytelny. Gdybym chciała moralow t. poszłabym do księdza. Więc za wszelkie gadki umoralniające dziękuję. W sumie macie rację. Ale kobiety zawsze mają kompleksy, nawet te super laski. Tak już mamy:-)

Gość gość
Wszystkie lochy się tłumaczą, że po ciąży, masz duże cyce, cyce to tłuszcz, czyli brzuszysko też tłuszcz.jennifer nicole lee też ma dwójkę dzieci , czterdzieści lat, i jakoś nie jest spasiona, a była. Doopę rusz do treningów anie tylko skacz na fiutach.

Gość gość
A Tobie żal? To sobie skacz po czym tam lubisz:-)

Gość gość
mniej zrec i wiecej ruchu i wszystko wroci do normy.Moraly,nie moraly,chcialas opinie facetow,to masz.Mnie do ruh...anska nie potrzebna jest figura,wor to wor tylko do tego zeby ulzyc fizjologii:D

Gość gość
Co tam spasiona szloro marudzisz? Mnie nie żal bo twojego spoconego spasionego cielska z rostępami nie muszę dotykać, rzyg bleh

Gość gość
,,W ciazy przytylam prawie 40kg,, rany ile trzeba jeść żeby tyle utyć

Gość gość
nie sadze by apetyczne bylo cielsko ,zwisajace faldy skory.Chyba niewidomemu by to nie przeszkadzalo bo ja bym sie pozygal:-O dziura owszem ale w koncu musi mnie pociagac kobieta,nie wystarczy miec troche ladna gebe i cycki,cycki z reguly oblane tluszczem,na pewno nie jedrne:P

Gość gość
rozstepy,a zwisajacy tluszcz to roznica droga Pani.Jestem przystojny,zadbany facet i taka tez chce miec kochanke.Znam duzo kobiet krore urodzily po 3dzieci i wygladaja rewelacyjnie.Chyba desperat,ktoremu stara daje raz na rok poleci na zastepcza dziure i to jeszcze gorsza,niz ma w domu:-O

Gość gość
Mi nie zwisa żaden tłuszcz tylko cienka skóra Panie ładny:-)

Gość gość
po ciemu sie stukaj jak masz jakis problem:Djak cie stary nie zadowala to moge go zastapic tylko wymagajacy jestem na byle co nie wlaze:D