Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Wiem wiem temat przewijany 1000 razy pewnie na forum. Pewnie pomyślicie ze zwariowałam ale sama nie wiem juz co myślec, do lekarza wybieram sie za kilka dni. Powiedzcie mi kobiety czy któraś z Was moze miała podobnie? Niej sie wypowie jakaś mądrzejsza ode mnie i bardziej doświadczona. Dzisiaj mam 5 dzien okresu. Ale... Od tygodnia non stop o rożnych porach dnia mdłości. Zawroty głowy - czasem lekkie. Codziennie po przyjściu z pracy muszę sie zdrzemnac, a i tak o 23 juz śpię. Dodam ze miesiączka jest totalnie BEZBOLESNA! Nie wiem czy ma to jakies znaczenie, ale gdyby nie krwawienie to w ogole bym jej nie odczuła. Krwawienie normalne, nie plamienia. Aha, i codziennie "cmi" mnie głowa. Dodam jeszcze ze w tamtym miesiącu kochaliśmy sie z mężem raz bez zabezpieczenia do konca ale juz po dniach plodnych. Dlatego ze nastawiałam sie ze w ten dzien na pewno noe zajdę. Nie mam jakiegoś parcia na ciąże ale tez jakos specjalnie sie przed nią nie wzbraniam. Co myślicie? Jest w ogole taka opcja o krorej myśle? Czy raczej wyolbrzymiam??

Gość gość
Zrób po prostu test zamiast rozkminiać.