Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny. Chciałabym zapytać co sądzicie? Około 2-3 tyg temu współzyłam z moim chłopakiem. Był to akurat dzień, w którym prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest największe . I po 2 tygodniach zaczęłam się dziwnie czuć, wiec zrobiłam test ale nie w dniu spodziewanej miesiączki tylko 6 dni wcześniej, po prostu nie umiałam wytrzymać- wynik negatywny. Test chce powtórzyć własnie za 3 dni kiedy okres powinnam mieć. Ale wczoraj czyli (ok.4-5dni) przed okresem współżylismy znów ale tym razem bez zabezpieczenia i finisz był we mnie :P . Jak myślicie jest prawdopodobne to żebym była w ciąży?? P.S. Proszę o odpowiedzi na pytanie a uwagi do mnie (jeśli takie będą) proszę zostawić dla siebie )

Gość gość
Możesz być, albo i nie... :p jesli wspolzylas ok 14 dni przed okresem to szansa spora, ale z twojej wypowiedzi wynika że to jednak nie były dni płodne skoro 6 dni przed miesiączką zrobiłaś test a wspolzylas 2 tyg wcześniej. To jakies 24 dni.

Gość gość
Tylko czy współżycie około 5 dni przed SPODZIEWANA miesiączka może prowadzić do ciąży ?

Gość gość
Trudno powiedzieć bo często zachodzą zmiany dni płodnych przez stres itp...A jak będziesz w ciąży to jest istotne by zaangażować chłopaka w ciążę by był zawsze podczas Każdego badania nawet pochwy i porodzie takie przeżycia łączązwiązek wiem z doświadczeń swoich i koleżanek.A masz Prawo mieć swego chłopaka nawet podczas badań i zabiegów w szpitalu ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta bo o obcecnosci osoby bliskiej decyduje Zawsze Pacjent nie lekarz!!!

Gość gość
Ooo swir się dokształcił

Gość gość
Do gościa wyżej dlaczego piszesz o mnie świr i obrażasz? Czy my się znamy?Mam prawo pisać o swoich przeżyciach i odczuciach.

Gość gość
Wrzucasz to wszędzie gdzie się da, to nie jest normalne

Gość gość
Dodam,że będę wnosiła o zablokowanie twego IP za obrażanie.

Gość gość
no jak finisz był w tobie tona jakieś 80% j jesteś w ciąży

Gość gość
No ale były to w końcu dni niepłodne wiec podobno szansa jest znikoma