Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka jest dobra reakcja gdy ktoś wysmiewa nasz wygląd?

Polecane posty

Gość gość

jeżeli to zignorujemy to będą sie smiać z innych powodujac cierpienie

Gość gość
Mówisz tak: opowiedz mi o tym wypadku. Jakim wypadku? No nie pierd. ... ze tak wyglądasz od urodzenia. Obracasz się i odchodzisz. Wet za wet.

Gość gość
mocny tekst, niektórym się należy za chamstwo i brak rozumu, nie uważam, że zawsze należy ignorowac bo takie prymitywy czują sie bezkarne i zadowolone z siebie chełpią się swoją głupotą

Gość gość
Albo: wiesz co lubię żółty ale twoje zęby to już przesada. Oduczą się chamstwa w końcu. I świat będzie lepszy.

Gość gość
najlepszym sposobem jest nie wychodzenie z domu, ja siedze w domu juz od 8 lat i nie wychodze, tyle co do sklepu

Gość gość
w sklepie też wysmiewają, wiem bo miałam pare takich sytuacji, ja naprawde nie ogarniam co ludziom we mnie pasuje ;/ nie ubieram sie dziwnie ani krzykliwie, już naprawde nie wiem jak reagować :((( a przykro mi jest za każdym razem

Gość gość
odpowiedzi typu "nikt mnie nie wysmiewa" są kompletnie bez sensu, chwalicie sie osobie która cierpi i jeszcze nie potraficie pomóc ;/ to lepiej nic nie piszcie, to jakby na forum dla niepełnosprawnych pisać "a ja jestem sprawny," tymbardziej że pytanie jest o sposób reakcji a nie "czy ktoś się wysmiewa"

Gość gość
odetnij się jakos , każ tej osobie spieprzać poprostu, albo powiedz " wiesz twoja opinia akurat mnie nie interesuje zreszta sama spojrz na siebie", albo zacznij wysmiewac sie wtedy z jej mankamentow :) Mnie co prawda nikt nie wyśmiewa, ale co raz moja ciotka (pokaznej wagi ) wytykała mi ,ze jestem za chuda. W koncu sie wkurzyłam i jej się odcięłam bo ona mi powiedziała " Aniu , Ty znowu schudłaś?" ,a ja do niej " Być może ciuciu, a ciocia chyba za to trochę przytyła?" :D od tego czasu juz nie slysze takich komenatrzy na temat mojej chudosci :P

Gość gość
Patrzac na nic z pozalowaniem zapytaj czy naprawde wydaje im sie, ze rakoe zachowanie jest dojrzale.

Gość gość
Zawsze mozesz odpowiedziec "jak ja bym miala taka doope jak ty gebe, to bym sie stac wstydzila!

Gość gość
Takie rzeczy to tylko w Polsce ,nasmiewanie sie z innych Zagranica ludzie zyja praca i swoimi sprawami a nie wygladem innych

Gość gość
"srac" mialo byc srac...jak ja bym miala taka doope jak ty gebe, to bym sie srac wstydzila.