Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje zdjecie i prosba o rade.

Polecane posty

Gość gość
Ty dziecinko to lepiej idź lekcje odrabiaj i spać zamiast na kafe siedzieć

Gość gość
przestać cieniować. to jest najważniejsze. reszta sama się ułoży:P

Gość gość
Lekcje? Chyba cos Ci się pomyliło. Mam 29 lat i dwoje dzieci.

Gość gość
Ładnie wyglądasz. Odpuść sobie cieniowanie na jakiś czas mi się wydaje, tak jak ktoś wcześniej napisał ;) A kolor to może coś w brąz ? Myślałas o tym ? I jak na 29 lat to super się trzymasz :) Pozdrawiam, Klaudia.

Gość gość
Rudawe! Taki blondzik truskawkowy/jasny rudy. Fryz może być

Gość gość
Nic nie zmieniaj, ładną masz buzię. Może potraktuj swoje włosy jakimiś odżywkami, żeby były lśniące i nic więcej. Od czasu do czasu podetnij. Nie farbuj. To tak niszczy włosy.

Gość gość
Nie myślałaś o powrotu do naturalnych? Wydaję mi się że lepiej byś wyglądała w swoich. Możesz zafarbować kolor zbliżony do naturalnego. Włosy takie jak masz lekko podciąć końcówki, i staraj się je nawilżać. Polecam stronę włosomaniaczki może Cię zarażą o dbanie włosów. Tam są metamorfozy jak każda wracała do swojego koloru i jak zgęstniały poprzez naturalną pielęgnację :) trzymaj się Ładna jesteś i młodo wyglądasz super :)

Gość gość
pokaz foto z sylwetka

Gość gość
Nie cieniuj, podetnij je trochę i staraj się wyrównać. Zainwestuj w jakąś wcierkę (placenta jest dobra), zadbaj o odżywianie (i dieta, i picie ziółek). To żeby pobudzić cebulki. Do tego trochę intensywniej popielęgnuj włosy (możesz poczytac o różnych maskach, olejach i wybrać coś dla siebie). Nie farbuj już tak mocno się- 1-2 odcienie jaśniejsze od Twoje wystarczą. Zresztą, brązowych kolor można odżywić henną czy szamponetką. I gdzieś za pół roku jak już będziesz mieć sporo łądnych, nowych włosów wymyślaj coś ciekawego ;) Grzywka na boczek Ci pasuje.

Gość gość
Dziękuje za rady :) Myślałam o Świeciu tak do brody . Widzę, że ktoś mi temat podbija do góry :)

Gość gość
No serio, wyglądasz jak małolata Ale tak słodziutko i niewinnie