Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktos mi sie logowal na fb

Polecane posty

Gość gość

Wchodzę na fejsa a tam pokazuje się, że ktoś się 5 dni temu logowal na moje konto z miejsca oddalonego o kilkadziesiąt km ode mnie. Miałam otwartą sesję na fb właśnie w tym miejscu. Nigdy w tym miejscu nie byłam. Fb nie poinformowal mnie o nierozpoznanym logowaniu (a mam włączoną opcję z kodem i informowaniu na e-mail). Poza tym pamiętam, że tego dnia nie było u mnie Wi-Fi, więc w ogóle na fb nie wchodzilam. W razie czego zmieniłam już hasło i usunelam wszystkie otwarte sesję, ale czy to włamanie? Czy jakiś błąd fb?

Gość gość
Ja, według Facebooka często logowałem się z różnych, nigeryjskich miasteczek.;) Geolokalizacja u tępego rudzielca kuleje i tyle w temacie. Sprawdź w swoim profilu adresy IP logujące się na twój profil, mocno się zdziwisz.;)

Gość gość
dostalas karnego?:D

Gość gość
A tak swoją drogą to mój chłopak też ma logowanie z tej samej lokalizacji tylko ze sprzed dwóch dni. I również nigdy nie był w tym miejscu. Btw jak sprawdzić te adresy ip?

Gość gość
dobra w*********j z tym fb ty j****a w d**e sprzedajna szmato

Gość gość
Czy to możliwe, że ktoś mi się logowal na fb? Czy to błąd w aplikacji?

Gość gość
U mnie ktoś zalogował się, kliknął "nie lubię" przy jednej stronie a nastepnie "lubię", tak, że znalazła się na I miejscu listy polubień. Zdarzyło mi się to już chyba 4ty raz. Wcześniej "lubił" z mojego konta inne strony. Zaczyna mnie to wkurzać.

Gość gość
Nieee, takich przypadków nie mam. Tylko ta jedna otwarta sesja z tej dziwnej lokalizacji sprzed 5 dni. Ta miejscowość jest 24km ode mnie. Ale dla mnie to dziwne, bo ja przez ok 48h nie miałam wtedy internetu, więc nie miałam się jak zalogować. Hmmm

Gość gość
Jak można sprawdzić adresy IP logujące się na nasz profil?

Gość gość
Właśnie nie wiem, a chętnie sprawdzilabym