Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeba zamknąć ten rozdział.

Polecane posty

Gość gość

Ale nie potrafię. Ona sobie życie układa, jest gdzieś tam, pewnie nawet o mnie nie pamięta. A ja z drugiej strony ciągle się jeszcze po tym nie pozbierałem, kręcą się inne kobiety przy mnie, ale ja nie chcę, nie mogę, ciągle ją kocham. Jestem jak ten wierny pies, który pomimo porczucenia, czeka naiwnie niewiadomo na co. Stoję w martwym punkcie. Nawet jeśli nie chce być ze mną, ma swoje powody, i tylko ja tutaj zawiniłem, to chciałbym jakaś namiastkę kontaktu, pogadać raz na jakiś czas, zobaczyć ją przez chwile, ale domyślam się, że ona tego nie chce. Najprościej by było wyczyścić pamięć z tych wspomnień jakby to się w ogóle nigdy nie wydarzyło. Ta pustka w sercu będzie chyba trwała już na zawsze.

Gość gość
Ona pewnie miała powody, żeby odejść. Po co Ci kontakt z nią? Każde z was musi pójść swoją drogą...

Gość Zapomniana dziewczyna
Autorze a co się takiego w ogóle stało, że ona nie chce już mieć z tobą nic wspólnego?

Gość gość
Z czasem ci przejdzie. Spotkasz w końcu taką, że tamta będzie ci się wydawać jednym wielkim błędem, stratą czasu i zdrowia. Ona to ma w d***e jak się teraz czujesz. Olać, zapomnieć i żyć dalej. Nie ma ludzi niezastąpionych.

Gość gość
To zamknij i przestań stękać, stara babo :P

Gość gość
Takiej już nie spotkasz ale zawsze możesz spotkać inną, nawet 100 razy gorszą.

Gość gość
to d++ w troki i walcz o nia, kto nie walczy ten nie wygrywa

Gość Zapomniana dziewczyna
Dokładnie autorze nie słuchaj rad typu,, weż zapomnij spotkasz inną'' takie rady są na nic, wiem sama po sobie, ze nie da sie zapomnieć tak na zawołanie, nawet czas tu niewiele moze wskórać, a wiec jezeli ci na niej zależy to zrób coś w tym kierunku.

Gość gość
A co takiego zrobiłeś, że się rozstaliście? Przyłapała na zdradzie?

Gość gość
Ale co soę stało .Jak ona wygląda?

Gość gość
Każdy doświadczony facet ci to powie. Zamknąć to zamknąć. Znajdź sobie inną i nie siedź w tym g*****e.

Gość gość
jesli to jego wina to powinien walczyc :P

Gość gość
a jezeli to wydarzenie niezalezne od niego, spowodowalo urwanie kontaktu?

Gość gość
Jakie wydarzenie? jak ktoś ma Ci doradzic, skoro nie podajesz szczegółów? Nie da się ocenić sytuacji i znaleźć rozwiązania bez detali i przyczyn wydarzeń.

Gość gość
choroba psychiczna to te wydarzenie

Gość gość
Powinien być z tą, z którą dobrze mu się układa. Tyle w temacie. Lasek jest pełno, nie oglądaj się za siebie i do przodu.

Gość gość
Tak to jest, że mało kto zostanie z partnerem, u którego zostanie stwierdzona choroba psychiczna. Nadal chorujesz? Jak to wygląda?

Gość gość
choroba minęla juz dawno, jakies 4-5lat temu ale nadal przyjmuje leki

Gość gość
Choroba psychiczna może dotknąć każdego Nawet ciebie W sumie mnie by to u partnera nie przeszkadzało i starałabym się pomóc. Oczywiście zależy jaka choroba i na ile uciążliwa. A ogóle w Polandii to pod każdym względem jest brak tolerancji, dla chorych, dla inwalidów, dla leczących się u psychiatry, dla rudych, dla homoseksualistow, dla mniejszości narodowych, dla biednie ubranych, dla ludzi bez kasy i extra auta ... i długo można by wymieniać . W innych krajach jakoś ludzie są bardziej tolerancyjni. A u nas wiocha i prostactwo, byle komuś dokopać.

Gość gość
Jeśli ta kobieta ma kogoś, z kim ułozyła sobie życie, to nie masz innego wyjścia, jak ruszyć dalej i nie oglądać się za siebie. Inaczej będziesz wiecznie cierpiał. Takie jest zycie, że nie zawsze możemy być z kimś, kogo darzymy uczuciem. Boli, owszem, ale stajesz przed wyborem: albo pograzasz sie w przeszlosci i cierpieniu albo idziesz dalej, zyczac jej szczescia i probujesz dac sobie i komus innemu szanse. Nic na sile oczywiscie. Nie mozna wiązac sie z kims z przymysu. Podstawa dla Ciebie jest odpuszczenie i nauczenie sie zyc na razie samemu, a potem, z czasem otwarcie sie na kogos nowego.

Gość gość
To jakiś debil się podszywa, nie odpowiadajcie na to. Nie jestem chory psychicznie ani nigdy nie byłem, masakra.. idioci własnego tematu nie potrafią założyć. Dobra, leje na to. Temat zamknięty.

Gość gość
W takim razie dlaczego się rozstaliście? Spróbuj zawalczyć, może znowu będziecie razem

Gość gość
On żonaty, ona wolna, to nie mogło się udać ;)

Gość gość
my nawet nie bylismy razem ale ku temu zmierzalo chyba

Gość gość
Jak ja bym chciała zeby moj byly tak myslal i czul...:(

Gość gość
jak ciebie lubiła czy kochała to walcz bo to nieprawda że zawsze można zastąpić jedną osobę inną,jedni latają z kwiatka na kwiatek,a inni przywiązują się na całe życie,nie bądź dupa bo kobiety lubią wytrwałych i odważnych mężczyzn

Gość gość
Milosc ci wszystko wybaczy

Gość Tegoroczna maturzystka
Jestem w identycznej sytuacji. Brak mi sił już na płacz. Trzeba to przeczekać, wypłakać. Przede mną jeszcze długa droga do w miare normalnego funkcjonowania.

Gość gość
Współczuję Twojej następnej kobiecie. Przez chore wyobrażenia o byłej i tęsknocie, w którą się zapętliłeś zrobisz jej wielką krzywdę taką jaką zrobił mi mój facet. Tacy jak Ty powinni się wieszać.