Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet poznany w internecie..

Polecane posty

Gość gość

Nawet nie wiem jak to się stało bo całkiem przypadkowo, ale spotkałam w internecie interesującego faceta. Problem w tym, że nasza znajomość zaczęła się od tego jak opowiadał o tym jak zdradza swoją laske, i inne niesmaczne historie. Ale poza tym jest bardzo inteligentny, oczytany. Rozmawialiśmy ze sobą dosłownie raz, i on już zaczął proponować spotkanie. Oczywiście go pogoniłam, ale coś mnie do niego ciągnie, niestety w złych okolicznościach się poznaliśmy. Nie wiem czy kontynuować tą znajomość. Jego laski wcale mi nie żal, bo z tego co opisywał to szlauf i zasłużyła sobie na brak szacunku.

Gość gość
Nie potrafi zakonczyc związku jak mu źle tylko sobie urządza nowe na boku? To ma być facet? Pfiiii Puknij ty sie w łeb

Gość gość
Ciągnie Cię do niego, bo ciągnie Cię do przygodnego seksu bez konsekwencji, obciążającego sumienie faceta, który i tak już jest zły.

Gość gość
Ciągnie Cię, bo Cię łechce, że taki oczytany, inteligentny zdobywca Cię chce. Z głupią, dziewczęcą nadzieją, że twoje niewinne sumienie i dobroć korzystnie na niego wpłyną.

Gość gość
mnie tez ciagnie do kogos.