Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o proste gotowanie w kuchni, kompletnie nie potrafie

Polecane posty

Gość gość

Czas troche zaczac przebywac w tej kuchni. Prosta rzecz na poczatek: jajecznica! W necie napisali zeby najprosciej zrobic na masle. Probowalem raz, dalem troche masla potem wbilem jajka. Jajecznica sie zrobila ale potem to maslo sie tak przywarlo do patelni i trzeba bylo szorowac druciakiem. Pytanie: co robic zeby na koniec tego masla nie trzeba bylo zdzierac, patelnia sie rysuje... I drugie pytanie, jesli chcialbym ja zrobic na boczku na czym ten boczek trzeba przysmazyc zeby nie bylo tego samego problemu co z maslem? Dzieki za pomoc!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
na patelni teflonowej🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A bo ja wiem jaka to teflonowa..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
taka do której nie używa się metalowych sztućców, bo będziesz jadł jajecznice z teflonem;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Za duży ogień dałeś

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dobra patelnia teflonowa. A jak robisz na boczku to nie dodajesz tłuszczu bo wytapia się już z boczku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Okej :) ale gdybym nie mial tej teflonowej tylko jakies inne, to co wtedy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
poproś mamę, żeby zdrapała, bo tobie się nie chce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×