Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Spragnionaaa

Mój facet nie kręci mnie tak jak dawniej...

Polecane posty

Gość Spragnionaaa

Jest moim pierwszym partnerem seksualnym, przez około 3 lata w łóżku było nam super, wielokrotne orgazmy, próbowaliśmy różnych rzeczy itd. bardzo mnie podniecał, wystarczył jeden pocałunek, dotyk i momentalnie byłam gotowa. Niestety bajka się skończyła i od jakiegoś roku stopniowo przestawał na mnie działać, doszło nawet do tego że zaczęłam sobie wyobrażać innych aby się podniecić i utrzymać wilgoć, bywało tak że w środku stosunku stawałam się sucha i przestawałam czuć jakąkolwiek przyjemność, a nawet odczuwałam ból, coś mnie w nim w jego widoku, zachowaniu.. (czy cholera wie w czym?) demotywowało :( doszukiwałam się różnych przyczyn mojej oziębłości, w lecie zwalałam winę na upały ale ten stan trwa nadal, domniemywam różnych przyczyn psychicznych... Zaczęli podobać mi się inni przedstawiciele płci męskiej w moim otoczeniu, nawet niespecjalnie przystojni, mam różne sny erotyczne z innymi, czuję to ogromne pożądanie, mam spore potrzeby seksualne, zastanawiam się jak to byłoby z innym, a te myśli stały się już moją zmorą. Nie chce i nie mam zamiaru zdradzić mojego M :( Jak sobie poradzić że swoją żądzą? Sama autostymulacja mnie nie zaspakaja

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować