Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Spragnionaaa

Mój facet już mnie nie pociąga...

Polecane posty

Gość gość Spragnionaaa

Jest moim pierwszym partnerem seksualnym, przez około 3 lata w łóżku było nam super, wielokrotne orgazmy, próbowaliśmy różnych rzeczy itd. bardzo mnie podniecał, wystarczył jeden pocałunek, dotyk i momentalnie byłam gotowa. Niestety bajka się skończyła i od jakiegoś roku stopniowo przestawał na mnie działać, doszło nawet do tego że zaczęłam sobie wyobrażać innych aby się podniecić i utrzymać wilgoć, bywało tak że w środku stosunku stawałam się sucha i przestawałam czuć jakąkolwiek przyjemność, a nawet odczuwałam ból, coś mnie w nim w jego widoku, zachowaniu.. (czy cholera wie w czym?) demotywowało :( doszukiwałam się różnych przyczyn mojej oziębłości, w lecie zwalałam winę na upały ale ten stan trwa nadal, domniemywam różnych przyczyn psychicznych... Zaczęli podobać mi się inni przedstawiciele płci męskiej w moim otoczeniu, nawet niespecjalnie przystojni, mam różne sny erotyczne z innymi, czuję to ogromne pożądanie, mam spore potrzeby seksualne, zastanawiam się jak to byłoby z innym, a te myśli stały się już moją zmorą. Nie chce i nie mam zamiaru zdradzić mojego M :( Jak sobie poradzić że swoją żądzą? Sama autostymulacja mnie nie zaspakaja

Gość gość
a tam zdradź go :) najlepiej ze mną

Gość gość
osz ty latawico hrhry

Gość gość Spragnionaa
Czy byłyście w podobnej sytuacji? Jak sobie z ty poradzić?

Gość gość
mam ten sam problem, kiedyś byłam jak nimfomanka a teraz nie czuję w ogóle podniecenia, nie wiem co się dzieje stres ? depresja ? żaden facet mnie nie podnieca

Gość gość
pozadanie mija,bo nic nie trwa wiecznie,tak samo z miloscia.Brak pozadania,ozieblosc to poczatek rozpadu zwiazku i mow sobie i wmawiaj co chcesz,ale bedzie tylko gorzej.

Gość gość
mysle,ze milosc i pozadanie nie ida w parze:-O,ja kocham mojego meza,bo to dobry,opiekunczy facet,ale go nie pozadam i sex z nim jest dla mnie katorga.mecze sie strasznie,bo on chce,pragnie mnie i sexu,a ja wymyslam a to bol glowy,a to owulacja,miesiaczka..jest dla mnie asexualny i nie wiem juz,co z tym zrobic,bo to trwa juz 4l.zycie bywa pokrecone..

Gość gość
gorzej że ja bym chciała chcieć ale moja broszka nie chce :-(

Gość gość Spragnionaa
no właśnie, a najgorsze jest to że ja już mu daję po prostu z łaski, odwracam się tyłem aby nie widział mojego grymasu, już wolę mu zrobić dobrze ustami dla świętego spokoju ;/ Nie chce go ranić

Gość gość Spragnionaa
On mnie tak irytuje jak mnie obmacuje, coś mnie w nim zaczęło odrzucać po prostu, przestał być dla mnie seksowny a czasami nawet mnie obrzydza :( Co innego inni faceci... z moim M był pierwszy pocałunek, pierwszy seks...

Gość gość
to będzie cię męczyć, spróbuj z innym, nie ma na to lepszej rady ;p