Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalezy mi na nim

Polecane posty

Gość gość

Co zrobic zeby on zoorientowal sie, ze mi na nim zalezy. Jak okazac mu zainteresowanie. Jak Wy w takiej sytuacji postepujecie. Tylko nie piszcie o zaproszeniu go np. Na piwo. Bo to nie lezy w mojej naturze.

Gość gość
jak rozmawiasz to zacznij z nim flirtowac, wiesz o co chodzi

Gość gość
zaciągnij go do łóżka :P

Gość gość
Do jasnej cholery, a dlaczego chcesz robić coś na siłę? Tobie zależy ale jemu MUSI też, a tu zonk :P

Gość Alter ego1
Widac jemu na Tobie nie zalezy skoro nie zrobil pierwszego kroku .. A tak serio -daj mu szanse Cie poderwac ,samiec musi byc zdobywca po co Ci c***a co nie potrafi zagadac..

Gość gość
On byl zainteresowany, ale moja obojetnosc go chyba zrazila. Nic na to nie poradze, ze nie potrafie bezposrednio okazac, ze cos jest na rzeczy. To trudne

Gość gość
A jak okazywał zainteresowanie ? Widzisz, może to trudne, bo on nic szczególnego nie zrobił ..... czy gdzieś Cię zapraszał ? Jak zareagowałaś ? Jeżeli nic nie zrobił, to trudno, żebyś miała coś okazywać, bo przecież nie będziesz latać za facetem, a jak nie jest zainteresowany, to nigdzie nie zaprasza i tyle. Uśmiechy i spojrzenia nie wystarczą, trzeba zrobić coś jeszcze, dlatego pytam - czy on podjął jakieś zdecydowane kroki ? co to znaczy, że "obojętność go zraziła" - nie odpowiadałaś na jego smsy / maile ?

Gość gość
zacznij od "co u Ciebie?" :)