Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzestresowany

Czy mogę to gdzieś zgłosić?

Polecane posty

Gość gośćzestresowany

Chodzi o to, że w moim domu są wiecznie awantury, które wywołuje ojciec nadużywający alkoholu. Nie dochodzi do przemocy fizycznej, ale po prostu ciągle (codziennie) są kłótnie i już tego nie wytrzymuję, dostałem przez to nerwicy lękowej... Mogę to zgłosić np. do Opieki Społecznej? Być może oni coś zdziałają, a przynajmniej ojciec się by najadł wstydu i zastanowił nad sobą...

Gość gość
boisz się starego opijusa? gdzie masz jaja, żadna dziewczyna nie ze chce takiego mięczaka:O

Gość gość
A czy ja napisałem, że się boję? o.O Po prostu mam tego dość, kilka godzin dziennie wysłuchiwania tych krzyków. Ani tu warunków do uczenia, ani odpocząć nie można.

Gość gość
A co ma wszczynać awantury? Dobrze, że szuka pomocy. Niestety ja nie umiem pomóc. Przemoc fizyczna niestety bywa gorsza niż fizyczna. Trzymaj się!

Gość gościaana
łatwo pisać ,,gdzie masz jaja?'' Sama byłam w podobnej stacji skuteczne zastraszanie i pranie mózgu od dzieciństwa daje właśnie takie efekty, problemy psychiczne itp. czuje się bezsilność...

Gość gość
Chodzisz do szkoly wiec pierwsze kroli skieruj do pedagoga szkolnego Tam Ci pomoga i beda wiedzieli co dalej zrobic.

Gość gość
myślisz że kogoś w urzędach obchodzą twoje żale, ludzie maja co wypełniać, tysiące świstków, papierków, listy wysylaja, kogo wgl obchodzi jakaś niezaradna życiowo miękka ciapa:O