Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facebook, pierwsze osoby widoczne w znajomych, pytanie

Polecane posty

Gość gość

Od czego zależy, że dane osoby wyświetlają się jako pierwsze w znajomych na facebooku? No wiecie, po wejściu na dany profil po lewej stronie jest wyświetlone 9 osób. Od czego to zależy, że akurat te osoby są wyświetlane jako pierwsze? Ta osoba wchodzi najczęściej na ich profile czy te osoby wchodzą najczęściej na jej profile? Głupie pytanie, ale mnie to ciekawi. :)

Gość gość
a nie przypadkiem ostatnio dodani?

Gość gość
nic nie przypadek.tak sie wyswiwtla.wlazlam na Facebook sprawdzic jedna osobe-i zaczely sie pokazywac wszystkie imiona i nazwiska TEJ WLASNIE osoby znajomi i do cholery co sie dzieje .tak ze teraz juz wiem ze i moje imie pojawi sie u niej na FB.ostatnio nawet zdjecia z cyckami nie da wkleic na FB, oczywiscie mialam stanik na sobie.

Gość gość
ci, z ktorymi masz najwiekszy kontakt. np. cos tam u kogos polubilas, cos napisalas u kogos, rozmawialas na czasie itp. TWOJA aktywnosc u innych.

Gość gość
FB jest po ----ye---b--a--ne:p

Gość gość
daj wam przyklad:chcialam zobaczyc czy jest ta dziewczyna na FB?powiedzmy ma na imie Malgorzata Borukowsska? znalazlam ja i zaraz mi sie pokazaly inne nazwiska.np jej brat Tomek B,jej kolezanka Lidka M.Malgorzaty rodzice,sasiadka i jej siostra,znam wszystkich ale nie jestesmy przyjaciolmi na FB.nie wiem jak jest na Twitter bardzo zadko tam jestem,Instagram od czasu do czasu.